AKTUELNO

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, generalni konzulat Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić u nedelju će se izgovoriti sudbonosno da svojoj izabranici Marini Velimirović.

Iako se njih dvoje od početka veze nisu eksponirali u javnosti, sada je otkriveno da je Šaulićeva izabranica vaspitačica i radi u jednoj privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je inače i vlasnica.

Kažu da Marina dolazi iz dobre, imućne i poštene porodice.

Pre nego što je uplovila u emotivni odnos sa Šaulićem, Marina je često bila viđena na gradskim događajima i među prijateljima ima mnogo javnosti poznatih osoba. No, sada se potpuno posvetila poslu kojim se bavi i ljubavi sa Mihajlom.

Da je već prošla mama Gocin test govori činjenica da se sa porodicom Šaulić često pojavljivala na javnim događajima.

Inače, prema saznanjima Kurira, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - rekao je izvor za.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić je pre veze sa Marinom bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, a pre nje imao je verenicu iz Novog Sada, Danijelu Mandić.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs

#Mhajlo Šaulić

#Šaban Šaulić