AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ivan Marinković se uselio u Belu kuću 9. septembra i odmah napravio haos. Osim žestokih svađa sa cimerima, Ivan je pometnju napravio i izjavama o Miljani Kulić, mami njegovog sina Željka. On je otkrio kako je protekao njihov susret u Nišu, kad je išao kod Kulića da upozna sina, a sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" izjavio i da bi ga Miljana proganjala, kad bi ušla u "Zadrugu 6".

Foto: Pink.rs/I. RADULOVIĆ, P. Radosavljević

Stupili smo u kontakt sa Miljanom, koja je nedavno izašla iz bolnice i vratila se u rodni Niš. Prvo nas je zanimalo kako se oseća i da li se oporavlja.

Super sam, sa Nenadom i Željkom sam u igraonici, bili smo na predstavi za decu Željkove generacije, kad se predstava završila, svratili smo do igraonice. Imam posledice, treba da jačam imunitet, dug je proces oporavka, nadam se da ću što pre da se oporavim - odgovorila je Miljana.

Foto: Pink.rs

- Da li pratiš "Zadrugu"? Da li si ispratila šta je Ivan pričao o tebi?

Pratim ponekad uveče sa Nenadom, izbegavam da gledam, jer ne mogu da odgovorim na prozivke koje su upućene meni. Slušam šta Ivan priča i ne mogu da verujem. Priča gluposti da je sa mnom bio u pijanom stanju. Postoji veridba naša, da smo bili u vezi. Meni je najbitnije da imam Željka. Ali neću dati na sebe, dokazi postoje. Moguće da me nije voleo, da je zarad koristi bio sa mnom, a sad kad vratim vreme, ne sećam se ni da li sam ga ja volela, verovatno jesam jer sam bila u vezi sa njim. To što priča da bih ga ja proganjala, on mene ne interesuje, ja sam sa Nenadom. Ko je on u mom životu, ne zanima me. A najsmešnije mi je kad kaže da će da viđa Željka. To mu neću dozvoliti, imao je 4 godine da ga posećuje, došao je samo dva puta, kad se rodio Željko i ove godine. Ružno se postavio prema detetu. Prvo, ja sam ga namolila da dođe, jer je Željko pitao gde mu je tata. Gore je po njega to. On nema nikakav osećaj za dete. Tijana je počela da se svađa sa njim, jer je mnogo vezana za njega, meni je bilo mnogo teško. Neću mu dozvoliti da viđa dete. Kad je imao prilike, on je sve iskoristio da bi pljuvao mene. Njega ne zanimaju ni Željko, ni Lena - istakla je Miljana.

Foto: Pink.rs

- Zola je osuo paljbu po Ivanu i rekao da je nikakav otac. Kako komentarišeš to?

U suštini, inače se ne slažem sa Zolom, ali se slažem sa tim što je rekao za Ivana. Zola je podmuklo đubre, prikriveno zlo, a Ivan je transparentno. Kad bih morala da biram ko je lošiji, ne bih znala, tu su barabar. Zola je folirant zbog naroda, sve zbog naroda laže, izmišlja da sam ga zvala. A to je bilo otkad... Ja više cenim iskrenije ljude, mogu da kažem da su u istom rangu. Zola bi bio u istom rangu, kockari i alkoholičari ne mogu da budu dobri očevi, Ivanu je alkohol uništio emocije, oguglao je - zaključila je Kulićeva.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: M. P.

#Miljana Kulić