AKTUELNO

Biće drame!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Ivan Marinković je dobio pitanje šta bi radio da se u Belu kuću usele Miljana Kulić, Nenad Marinković Bebica, Marija Kulić i Lazar Čolić Zola. Ivan je izjavio da je sa Marijom u dobrim odnosima, da misli da bi mu Miljana pravila probleme, da bi Bebica samo ćutao, a za Zolu je izjavio da je običan indijanac.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U ovu priču se umešala i Maja Marinković, koja je ispričala kako je pretukla Zolu, jer je hteo da snima njen sukob sa Filipom Carem, i žestoku udarila na njega. Oboje su se složili i Zolu nazvali "podg*znom muvom Filipa Cara".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Stupili smo u kontakt sa Čolićem, koji je uzvratio Ivanu i Maji.

Ne znam iskreno ko mi je veća sprdnja - Ivan Marinković, koji nikad u životu nije kupio čokoladicu svom detetu ili Maja Marinković, koju sopstveni otac vozi na s*ksualne avanture. Generalno, takav tip ljudi mene i ne voli zbog toga što ih gađam u metu gde najviše boli. Ja mogu da budem i kockar, ljakse, narkoman, debil, PODG*ZNA MUVA, ali sam siguran da ćum ako mi Bog dragi da, danas-sutra dete, voditi računa o svom detetu, a ne kao Ivan Marinković da razmišljam kako da nahranim svoju *ulju, a Željko može i da ne jede, ma je li? Takvi da me opisuju i komentarišu! - poručio je Čolić.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: N. Ž. / M. P.

#Ivan Marinković

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković