AKTUELNO

Profil pokojnog Vidoja Ristovića je po svemu sudeći prodan, s obzirom na to da se sa njegovog naloga oglasio poznati biznismen

Voditeljka Nikolina Pišek iznenada je postala udovica kada je njen suprug, Vidoje Ristović, preminuo. Tada je, pored stresa koji je prošla zbog njegove iznenadne smrti, vodila i medijski rat sa Vidojevim ocem Mišom Grofom, koji ju je optužio da je sa njegovim sinom bila iz interesa.

Foto: Instagram.com/ @vidojeristovic

Danas je na Ristovićevom profilu osvanula bizarna objava - fotografija njegove zgrade, na kojoj je tagovan Dragoslav Ilić Gagi, uz stiker:"Postavite mi pitanje".

Ono što je mnogima zapalo za oko je da profil pokojnog Vidoja koristi osoba koja koristi i njegovu profilnu fotografiju, na kojoj se Ristović nalazi sa Nikolinom ispred matičara! Dok mnogi sumnjaju da je profil zloupotrebljen, neki kažu da je zapravo prodat.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic

- Nikolina poslednjih meseci razmišlja kako da pronađe novac da završi kuću u Hrvatskoj, njeni troškovi života su ogromni. Morala je da isfinansira školovanje obe ćerke, svoj život, ratu u banci... Ovo je možda videla kao način da zaradi i uzela je dobar novac... - rekao je izvor za medije.

Autor: Pink.rs

#Nikolina Pišek

#Vidoje Ristović