AKTUELNO

Kolutanje očima, rasprave i svađe obeležile su gostovanje pevačica Sanje Vučić, Vesne Vukelić Vendi, Maje Nikolić i Sajsi MC u emisiji "Amidži šou", a strasti se ne smiruju.

Kontroverzna pevačica Vesna Vukilić Vendi je u jednom trenutku kritikovala reperku Sajsi MC i njen nastup.

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi u utorak uveče, na šta joj je Sajsi odbrusila:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala: "Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde".

Nakon ove rasprave, Sajsi su podržali na Tviteru, gde je i sama prokomentarisala Vendi.

Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Btw stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove plus nisam očekivala kadar u tom trenutku.

Autor: D.T.