AKTUELNO

Pop zvezda Nataša Bekvalac vratila se iz Amerike gde je imala turneju, a sada je otkrila da trenutno živi kao podstanar zbog sređivanja porodičnog doma.

- Nisam imala gde da se vratim posle Amerike... (smeh) Promenile smo još jedan stan! Ovaj poslednji sam iznajmila na dva meseca, pa imamo još sedam dana. Trenutno smo u stanu "na dan" - kazala je Nataša Bekvalac kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

- Svaki grad "preko bare" me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj, ali stvarno. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem - dodala je poznata pevačica.

Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome, tako da kažem - ističe Nataša, pa otkriva da vidi sebe kako živi u Americi, ali ne sada.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Pod neke stare dane. U Majamiju, da. Ja volim našu zemlju, mislim da mi je najlepše i najsrećnije ovde - istakla je Nata, a intervju pogledajte u videu koji je na početku teksta.

Autor: pink.rs

#Nataša Bekvalac