AKTUELNO

Veče puno skandala, intriga i obelodanjenih tajni.

Sreda veče, rezervisana je za emisiju "Pitanja gledalaca", gde iskreni odgovori zadrugara rasvetljavaju zapetljane situacije i odnose u Beloj kući. Kako je voditelj Milan Milošević ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima, okupio zadrugare za crnim stolom, sve je bilo spremno za početak.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Ovonedeljni vođa, Marina Popović, za svoje potrčke postavila je Maju Marinković i Marka Markovića. Njihovo prisno druženje u izolaciji, donekle, i nije izenadilo mnoge, jer podsetimo, njih dvoje su priznali da su između njih postojale varnice još i u "Zadruzi 2".

Prvo pitanje u ovoj emisiji, bilo baš za Markovića, a on je ovom prilikom morao da odabere najlepšu zadrugarku. Njegov odgovor su neki očekivali, dok su se neki totalno šokirali.

Koja zadrugarka ti je najlepša u Zadruzi, iskreno nam reci - glasilo je pitanje.
Sada trenutno? Da li sada ili u svim Zadrugama? Teško je pitanje, sve su lepe na svoj način - okolišao je Marko, a na pitanje koja je po njegovom ukusu, on je kratko odgovorio:
Neka bude moja drugarica Makica - nasmejao se Marko.

Kako je u utorak popodne, izbio skandalozni sukob između Uroša Ćertića i Adama Labunskog, teznija između ova dva zadrugara se nije ni ovog trenutka spustila, te su ušli u žestok okršaj za crnim stolom.

Narod sve vidi, nemoj da se stresiraš, pusti uličari da rade ono što jedino znaju, budi takav kakav jesi - glasilo je pitanje.
Posle kiše dođe Sunce, valjda se sve videlo napolju. Prebrodiću sve, danas mi je mnogo bolje..Ne znam šta im radim, ja sam samo svoj, ali vidim da su se mnogi pokajali... Mislim da nisam zaslužio sve ovo, čak sam se i spakovao... Video sam da mi je kesa koju sam stavio ispred vrata, završila u smeću. Pretpostavljam da je Uroš, jer sam jedino sa njim imao problem... Danas sam ga zamolio da mi vrati kesu jer su mi tu stvri i uspomene koje mi znače... Nije me bio ni stid ni sram da pokupim to iz smeća... Treba mi malo vemena da se vratim na staro - govorio je Labunski.
Mislim da treba da prestane sa iritiranjem, ako ga nešto neko zamoli onda ne treba to da radi. Prvi kažem, ima lep vokal, ali nije potrebno toliko da se ističe. Samo sam želeo da ga posavetujem, ali je on reagovao žustro. Nisam prvi koji mu je dao savet, a on je skakao sve jače i jače... Mi smo ispali veliki ljudi - govorio je Uroš.

Pošto je usledila i prva pauza za reklame, Labunski je porazgovarao sa Zoricom Marković, te joj je priznao da ga je duboko povredilo to što je mislio da mu je pevačica prećutala da mu je Ćertić pobacao stvari u smeće.

Mislio si da sam znala, a govorila ti kontra - rekla je Zorica.
Izvini, molim te, tako je ispalo - rekao je Adam.
Da li si ti normalan čoveče? Ja sam mu lepo rekla da je pogrešio, da si hiperaktivan, da te pusti na miru... Razočarao si me sad...Ti si se pojavio da tražiš kesu, ja sam kuvala kafu. Mislila sam da nema šanse da se to desi, da ti neko baci kesu u đubre. Nikada te ne bih slagala, da sam videla je*ala bih mu mater, ne bih mu dala da to uradi - govorila je pevačica.

Naredno pitanje bilo je za Maju, a ticalo se toga kako reaguje na prozivke Milice Veselinović da ne želi da se raspravlja sa jednom "klošarkom" i "slepicom".

Ne bih se sada spuštala na taj nivo, verujem da je to bilo u vreme sukoba sa Markom. Ne smatram da sam to sve navedeno... Svesna sam da mnogi žele da naprave veštačku frku jer su ljubomorni. Nije im prijatno što vide da se družim sa Markom, da me izdvaja u odnosu sa svima... Ovde su sitne ribe a ja čekam ajkulice moje - odbrusila je Maja.
Ne želim lažne frke, da želim odavno bih joj odgovorila još kada je spominjala 'kokošinjac'... Kada Maja i ja budemo imale lični konflikt, tada ću se obračunati sa njom... Ne sa Majom, nego sa bilo kim izbegavam konflikt... 'Klošarka' nikada nisam rekla, uglavnom ono što mi smeta - izjavila je Veselinovićeva.

Kako se oko Marka, pored Maje za koju tvrdi da mu je drugarica, "motaju" i još neke zadrugarke, naredno pitanje bilo je za njega i Milicu, te su ovom prilikom otkrili da li se može očekivati da će njih dvoje uploviti u vezu.

Vidi se da ste zaljubljeni do ušiju, možemo li da očekujemo vašu vezu - glasilo je pitanje.
Ne očekujem ništa. Ne, nećemo biti zajedno. Distancirala sam se od njega, neću prekidasti komunikaciju, ali distanca postoji - odgovorila je Milica.
Milica je u pravu, nemamo interakciju. Ne verujem da će tu išta biti, ako pričamo o vezi - rekao je Marković.

Marko je jedno jutro, tokom prisnijeg razgovora sa Majom, otkrio Marinkovićevoj da se dešava da mesečari i da se ne čudi ako završi kod nje u krevetu, te se sledeće pitanje ticalo baš ovog razgovora.

Pošto mesečariš gde si završio prvu noć u izolaciji? - glasilo je pitanje.
To sam se našalio sa Majom - rekao je on.
Nismo se pokrili, gledali ste sve. Nema potrebe da skačete i da mi tražite prvu grešku. Ja sam rekla kako će biti - odbrusila je Maja.
Legnem kod nje, pričamo, ćaskamo... To je sve drugarski. Ona je pokrivena, ja legnem pored kreveta. Ništa apsolutno - nastavio je Marković.

Adam je i u nastavku emisije bio na meti osuda zadrugara zbog, kako oni kažu, preteranog pevanja, ali je on skupio snage, te im je ovom prilikom žestoko odbrusio.

Kad ti pevaš, mi svi uživamo, a na svaku tvoju suzu, plačemo i mi. Izdrži, molim te - glasilo je pitanje.
Hvala što pratite. Ja sam bio nemoćan i desio mi se smak sveta. Nisam mogao da verujem da idem sa pramenom, azadrugari ovde pametuju i gledaju kao da sam predstava i smeju se. Ja sam bio u šoku... Ja da sam najgori čovek na ovoj planeti, da vidimo da čovek tako žalosno plače, trebali bi da puste bar jednu suzu i kažu: "Greota". Marina je trebala da kaže da stanu, jer sam doživao smak sveta u mojoj duši - govorio je Adam.
Predstavljaš se kao neko ko je častan i pravičan, sa tobom nisam imala konflikt. Danas si prošao pored mene kao pored Turskog groblja i zamahnuo kosom - otkrila je Cveta.
Devojko, ti mene mrziš iz dna duše. Ti nisi persona, ne dam ti da uđeš u moj krug ljudi. Dno si, iskvarena i demon. Toliko si loše pričala o meni, šta ćeš mi? - nastavio je Adam.

Prepiranje Labunskog i Ćertića se nastavilo, te je on objasnio kako ga je 'pomazio' po glavi prilikom sukoba.

Kada se već priča o tome šta sam uradio a šta ne... Razlog zašto sam ja tebi prišao sa rukama iza leđa, ja znam pravila... Ti si, činjenica je, kao esteta, opsednut sa svojom kosom... Nervira te što sam duplo starije od tebe a izgledam pet puta bolje. Svi mi govore kako odlično izgledam i kako imam odličan stomak... Ja sam samo tebi provukao prste kroz kosu koja se zamrsila i ostao je jedan pramen, a ti si plakao kao da je ne znam šta. Uvek mogu da te posavetujem za izgled i sve, ali bolesno si sujetan od kosice do pantalona... To je moje mišljenje... Neka drugi govore o našem fizičkom izgledu - govorio je Uroš.
Videli smo koliko si poludeo kada nisi za Izboru za Mistera dobio ni jednu lentu, ovo su jefitini trikovi i manipulacije - prekinula je Jelena.
Ti ne bi postojala ovde da nema mene i Ivana Marinkovića - nastavio je Uroš.

Maja i Jovana Tomić Matora želele su da "napiju" Marka na žurki, te su ovom prilikom otkrile i razlog zbog čega su to htele da urade, a tokom njihovih izlaganja, Milica je otkrila da "diže ruke" od borbe sa njim, jer kako ona navodi, taj odnos nema perspektivu.

Pa nije tako bilo, ja sam samo rekla da smo imali više alkohola sinoć, njih dvoje bi se dohvatili. Marko je znao za to, pitala sam nga da idemo na 'after'. Ja sam htela njih da opijem - smejala se Matora.
Ja sam htela da pijem za svoju dušu, ali... Znaš kako reagujem kada nešto zagrizem. Ne može mene alkohol da poremeti u ljubavnom smislu. Da sam ja zaljubljena i da ga vidim da šeta sa drugim devojkama, sigurno bih napravila skandal - govorila je Maja.
Ja sam se distancirala od njega, ne želim više sebe da mučim za nešto gde ne vidim perspektivu. Ja ću se njemu uvek nasmejati kada ga vidim, ali ne želim da budem u tome. Sa kim god da sam pričala, niko nije za mene i Marka - dodala je Milica.

Mnogi zadrugari, kao i gledaoci i pratioci najgledanijeg rijalitija na Balkanu, primetili su da sevaju varnice između Anite Stanojlović i Marka Stefanovića, te su ovim povodom njih dvoje progovorili o njihovom duženju.

Da li si konačno shvatila da je možda drugi Marko bolji za tebe? - glasilo je pitanje.
Baš sam pričala sa Ša da je dobar, poštuje ženske osobe, ali mi se družimo. Neće tu biti ništa, sviđa mi se ovaj (Marko Marković) gospodin, ali sa njim sa završila - pričala je ona.
Stvarno se družimo, devojka je baš dobra i ima osobine koje nema pola kuće - dodao je Marko.

Sukob između Sanje Grujić i Marine Popović ne jenjava već danima, pa je tako udata Marina napravila razliku u oblačenju između Maje i Sanje, na šta joj Grujićeva nije prećutala.

Po čemu je razlika u oblačenju Maje Marinković i Sanje Grujić, jer je Maja 'dama', a Sanja 'ku*vetina'? - glasilo je pitanje.
Maja zna da nosi ono što obuče, Sanja nema držanje. Treba da znaš da izabereš garderobu koje nosiš, to je jednostavno...Sanja mji je vulgarna, jeftina - rekla je Marina.
Gospođa ne stoji pri svojim rečima, jedno je govorila do skoro, a sada menja. Ja ne menjam mišljenje i neću do kraja rijalitija da ga promenim, a njeno može da mi posluži samo kao toalet papir - kratko je rekla Sanja.

Adam Đogani ušao je u ovu šestu sezonu "Zadruge" kao slobodan momak, ali se u istom prostoru našla i njegova bivša devojka Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris. Kako je i sam isticao, emocije prema njoj su mu se "vratile", te su uplovili u vezu i tom prilikom svom odnosu dali još jednu šansu. Mnogo puta, zadrugari su isticali kako u Adamu vide čistu emociju, dok je po njima Tamara totalno "hladna". Nikolićeva se, i ovoga puta, našla na meti osuda zadrugara, iz istog razloga.

Adame, ti si mnogo divan. Znamo da možeš ti to, zaslužuješ mnogo bolje od Tamre. Celo veče vicdimo kako beži od tebe, reši se tog zla - glasilo je pitanje.
Ja sam kockao i primetio sam da sam ja njoj prišao četiri puta, a ona meni nijednom. Ona je meni zamerila najveću glopst, što sam se našalio sa Jelenom Golubović. Ajde da sam se našalio sa Majom Marinković ili nekom mlažom, ali kroz šalu da sam rekao neku glupost. Ja imam 26 godina i meni se sviđaju mlađe devojke - rekao je Adam.
Adama znam iz spoljnog sveta... Mislim da ona to radi taktički zbog njegovog ogromnog prezimena. Evidentnoje da je on prihvatio tvoju milostinju, dobar je i ima emocije prema tebi, ali ti njega ni blizu ne gotiviš. Nisi zaljubljena u njega, tu si samo jer ima grande prezime "Đogani" - pričao je Ćertić.
Pokazivao si emocije (Adam), svaka čast, a ova devojka loše glumi. Spomenuli ste Jelenu kao u ljubomorisanju, jer znate da ona neće da ćuti. Vi ste preskočili sve igrice i ovo doktorirali. Ti ne znaš da glumiš, a ona je smešna - govorila je Zorica.
Mi smo izvršili mali pritisak, a ona je pala. Nju da ne bi napadali učesnici, ona je išla linijom manjeg otpora. Dala si šansu Adamu i mislila da mogu da se probude emocije - komentarisao je Nenad Aleksić Ša.
Ja sam dao kratak komentar van stola, a ona kaže da sam rekao da su fejk. Vidi se da Adam ima više emocija i da me više zagrejan. Posle onog snimka sa Bilalom, znaš kad bih ja tebi prišao? Kad sam čuo razlog, ja bih se samo štiklirao - komentarisao je Marko Marković.

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, napravio je dete Miljani Kulić sa kojom je tada bio u vezi. Naredno pitanje ticalo se njegove reakcije, ali i reakcije Miljaninog bivšeg momka Danijela Višića, ukoliko se u "Zadrugu" kao ravnopravni učesnici, budu uselili Miljana i Marija Kulić, a zajedno sa njima i Nenad Macanović Bebica, Miljanin trenutni ljubavni partner i njen bivši momak, Lazar Čolić Zola.

Šta ćete ako uđu sa jedne strane Miljana i Bebica, a sa druge strane Zola? - glasilo je pitanje.
Nemam ništa sa tim, završeno je odavno. Ne interesuje me - odgovorio je Danijel.
Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje kao ozbiljan Indijanac. Miljana je dosta sujetna i mogu da očekujem da me prati u stopu, da pokušava nešto. Nisam je video dugi niz godina, ne znam. Želim joj da se skrasi, ali teško... - govorio je Ivan.

Mnogi su primetili da Marko i Milica tokom svojih razgovora koriste tajanstvene šifre, te su ova dva zadrugara otkrila šta se iza svega toga zapravo krije.

Šta se to šuška među vama, vidimo mi gledaoci sve. Toliko zaljubljenosti ima, kod bazena ste se tako lepo gledali, stalno pričate u šiframa - glasilo je pitanje.
Nemam ništa da kažem o šiframa, nije istina. Jesmo šetali, ali u poslednje vreme toga nema. Distancirala se - rekao je Marko.
Složila bih se sa Markom. Iskrneo mi je krivo, jer nam je bilo lepo i fali mi nekad da popijemo kafu. Prijalo mi je jer mi je bio izduvni ventil - govorila je Milica.

Jovana Tomić Matora, u protekloj sezoni rijalitija, kada je u pitanju njen ljubavni odnos, prošla je kao "bosa po trnju". Ona je u ovoj sezoni priznala svoje emocije prema Ivani Puzić, otkrila da je pao i poljubac, ali Puzićeva je istakla kako ne može da podnese pritisak te su na ovaj odnos ubrzo stavile tačku.

Da li ste sada u zvaničnoj vezi da bi znali zbog mesečnice - glasilo je pitanje.
Nismo, stavila bih tačku na tu priču. Već sam rekla svoje razloge, najbitnije je da ona to zna - rekla je Ivana.
Lepo sam rekla da mogu ponovo da ispadnem psihipata, a ja ne želim više da budem u takvom odnosu. Koliko sam sebe izmučila prošle godine, ne želim više da dozvolim - odgovorila je Matora.
Šta je to što te je nateralo da se predomisliš? - pitao je voditelj.
Ne mogu, pritisak... Ja sam to uradila, ali posle sam imala taj šamar realnosti. Matora sve zna, kako stoje stvari, to mi je najvažnije. Shvatila sam da smo napolju, možda bih dala šansu, pa da vidim kako bi reagovali roditelji, a ovde to ne mogu - odgovorila je Ivana.

Bolna ispovest Viktorije Mitrović tokom "Zadruge 5", ostavila je naciju bez teksta. Podsetimo, ona je tom prilikom otvorila dušu o svom odrastanju bez roditelja, ali je i priznala da je silovana od strane sveštenika u dvorištu crkve. Kako je u ovu sezonu ušao i njen bivši suprug, Robert Mitrović, on je tokom svoje ispovesti priznao da ima dokaze da je Viktorija lagala kada je u pitanju taj monstruozni čin, da mu je i priznala kako je "namestila" sveštenika za 50.000 evra.

Ovom prilikom, Robert je demantovao samog sebe i priznao da ipak nema dokaze o ovoj prevari, kako je tvrdio da ima.

Da li imaš dokaze za sve što si rekao za Viki? - glasilo je pitanje.
Možda je to ona rekla u afektu... Nemam konkretne dokaze - odgovorio je Mitrović.
A zašto si rekao to? - pitao je voditelj.
Bio sam besan, ali ipak je ona majka mog deteta. Kada sam sumirao utiske, nisam trebao toliko daleko da idem. Majka je mog deteta... - ponavljao je Robert.
Dao si vaše prepiske? Cinkaro! Namestiš ženu koja ti je rodila dete... - rekao je Kristijan.

Nedavno je u javnost isplivala informacija da je pevač Božidar Ristanović, poznatiji kao Boža Džouns,uhodio i proganjao mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović. On je ovom prilikom otrkio o čemu se tačno radi, kao i koga je sve od pevača "proganjao".

Koga si sve od pevača proganjao? - glasilo je pitanje.
Nisam nikog proganjao, proganjali su mene! Manekeni, voditelji, nudili su mi pare i život u Beogradu. To su moji dugogodišnji prijatelji. Njihov fan da sam bio? Ručak neki, čujemo se nekad i neki savet. Ja sam Zoricu pitao za savet - pričao je on.
Imaš mnogo fotografija sa poznatim ličnostima - dodao je Milan Milošević.
Koje pevače si telefonom bio nametljiv? Tako kaži i navedi, pa onda ko je tebe ganjao da te r*ka. On kaže da su pevači njemu to tražili - ubacio se Mića.
Ne znam što su se dohvatili Cece, kao mali sam bio njen fan. Imam jedno 50-60 slika, nisam je dugo video. Sloba i ja se znamo, imamo broj od jednog drugog. Sa Bajom jesam, sa Jocom i sa Darkom pre mesec dana - pričao je on.

Naredno pitanje bilo je za Ivana, te je on ovom prilikom osuo rafalnu paljbu po Zoli, u šta se umešala i Maja.

Hipotetički, da te je Zola toliko ispljuvao, šta bi mu odgovorio - glasilo je pitanje.
Nisam razmišljao o tome, a i postoje ljudi koji nikako ne mogu da me dodirnu. Ne deluje mi inspirativno i kao neko ko može da me izazove. Gledao sam prošle sezone, deluje kao da samo želeo neku priču, a Miljana je odlična karta za to, da se razumemo ona ga je dovela i održavala. Miljana je za njega svemir, ali je on odlično iskoristio tu poziciju i da je 'podgu*na muva' Filipa Cara - govorio je Ivan.
Složila bih se sa Ivanom, on je inteligentan i mislim da nije na Zolinom nivou da se raspravlja sa njim. Lično ga ne gotivim - započela je Maja.

Kako je sledeće pitanje bilo za DJ Tamaris, ona je ovom prilikom otkrila šta je to što se promenilo u njenom odnosu sa Adamom u odnosu na prethodni koji su prekinuli dok su bili u spoljnom svetu, pa je ušla u žestok sukob sa Urošem.

Kažeš da su ti neke stvari smetale kod Adama. Šta se promenilo? - glasilo je pitanje.
Sad nismo zajedno. Ja nisam mogla da znam kako on reaguje i kako priča. Svako im,a pravo na svoj izbor, a ja ne volim da se meni priča iza leđa. Ja sam zadovoljna sobom, nije sve u muškarcima. Volim karijeru, sebe i prijatelje - rekla je ona.
Jako si bezobrazna i ponižavaš ovog dečka. Ja imam sve što ti tražiš, a ti nisi taj kalibar ribe. Tražiš lovu, k*rac, omaložavala si ga da ne zaražuje dovoljno. Nisi kalibar za to što tražiš, verujm mi. On kad bude imao lovu koju tražiš neće te se setiti jer si jako jadna. Ponašaš se kao g*vno prema dečku kojeg jako volim - dodao je Uroš.
Ti si prostak - dodala je ona.

U nastavku emisije usledio je šok za Zoricu Marković. Naime, ona je saznala da ju je Sofija Una Manić ogovarala, te joj je tom prilikom žestoko odbrusila i "postavila je na mesto".

Da li smeš da ponoviš za crnim stolom tvoje pravo mišljenje o Zorici Marković i njenom ponašanju u rijalitiju? - glasilo je pitanje.
Ne znam, ništa negativno. Ja sam rekla samo da Zoka obično ima manir da brani muškarce i da je klasična majka muške dece - rekla je Sofija.
Ja se sećam da nije bilo tako. Rekla je da je ona ženomrzac, da su joj uvek žene krive . Valjda je Zorica branila Ivana - dodala je Sanja.
Ja tu reč "ženomrzac" nisam rekla. Osim ovoga, ništa. Možemo da popričamo - pravdala se Sofija.
On nije mogao da kaže od tebe jednu rečenicu, ja sam samo reklad a to nije fer. Mene može da iznenadi mišljenje jedne tako zrele žene, kao što si ti. Nemoj više da osužuješ da Zorka voli piletinu, rekla bih da ti više voliš, prešla si na ribu - govorila je Zorica.

Autor: N.Ž.