AKTUELNO

Bivši učesnik "Zadruge" Filip Car priželjkuje prijateljstov sa nekada ljutim suparnikom Dejanom Dragojevićem.

Tačka razdora im je nekada bila Dejanova supruga Dalila Dragojević, međutim pošto već neko vreme niko od njih dvojice nije sa njom, ne postoji prepreka da se njih dvojica čak i združe. Car ne krije da mu je prijala rođendanska čestitka koju je putem društvenih mreža dobio od Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugarica mi je poslala stori njegov i baš me nasmejao. Mogao bi da mi uruči neki poklon, hvala mu što se raduje mom rođendanu i ja sam njemu u mnogim momentima želeo puno sreće i dalje mu želim. Dobar je on momak, treba da se nađemo i da se družimo. Mislim da bismo postali super drugari - kaže Car, koji je posle "Zadruge" zakopao ratne sekire i sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji mu je bio glavni suparnik zbog Maje Marinković.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

Janjuš i ja smo bili dobri i tokom Zadruge 4, onda smo se napolju udaljili, jeste istina da je Maja tome kumovala, ali se nikada nismo vredali, niti jedno drugom rekli nešto ružno. Okolnosti su bile takve da opet počnemo da se družimo. Stvarno o njemu mislim sve najbolje i krivo mi je što smo dozvolili da nas neke stvari udalje, ali dobro, evo sad se družimo opet i bliski smo.

Autor: pink.rs

#Dejan Dragojević

#Filip Car