AKTUELNO

Popularna pevačica Sanja Vučić, doskorašnja članica muzičkog sastava "Hurricane", razočarala je mnogobrojne fanove, koji su je posle sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Amidži šou" žestoko iskritikovali na Tviteru.

U emisiji se, između ostalog, polemisalo o nedavno održanom EuroPrajdu i položaju LGBT+ zajednice u Srbiji. Prava LGBT+ zajednice branili su Sajsi MC i gej aktivista Predrag Azdejković, dok su na suprotstavljenoj stari bile pevačice Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi. Peta gošća, Sanja Vučić, u očima dobrog dela gledalaca bila je neutralna, čak se u jednom trenutku ogradila od gej populacije, komentariše se na Tviteru.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ognjen je sve goste, pa tako i Sanju, direktno upitao da li je za održavanje gej parade u Srbiji, gde je Sanja otkrila da se ne izjašnjava po tom pitanju, što je zaprepastilo njene fanove, koji su pretežno LGBT+. Oni su na Tviteru osuli drvlje i kamenje po pevačici jer, kako kažu, predstavljala je Srbiju na najvećem "gej" muzičkom takmičenju Evroviziji, pevala je na gej paradi u Beogradu, ima mnogobrojne prijatelje i fanove te populacije, a redovna je i na gej žurkama u gej klubovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je videla burne reakcije posle svoje izjave, Sanja je imala potrebu da se opravda svojim fanovima.

Volela bih da razjasnim neke stvari povodom večerašnjeg gostovanja, moram da kažem da mi je bilo jako neprijatno i nisam navikla na ton koji je emisija u pojedinim segmentima poprimila. Vođena time sam htela da izbegnem da budem deo polemike, prvenstveno jer sam došla drugim povodom. Oduvek sam bila saveznica, ljubav i jednakost će uvek imati moju podršku - poručila je Sanja.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Sanja Vučić