AKTUELNO

Uživaće za sve pare!

Pop zvezda Nataša Bekvalac 25. septembra proslaviće 42. rođendan, a za organizaciju proslave izdvojila je pravo malo bogatstvo.

Kako mediji saznaju, pevačica je nakon uspešne turneje po Americi odlučila da počasti sebe a i prijatelje velikom žurkom na plaži na Mikonosu gde će proslaviti njen rođendan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, pevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

- Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za nju i prijatelje i svima im je kupila avionske karte - govori izvor blizak pevačici i dodaje.

- Pored smeštaja i prevoza zakupila je i plažni bar gde će u ponedeljak 26.9 organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 evra, ali ona ne žali novac jer želi da se posle uspešne ali i naporne turneje opusti - završava priču sagovornik za medije.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Kako se dalje saznaje, pevačica i njeni gosti na ostrvu će se zadržati do kraja nedelje kada pevačicu očekuje novi koncert.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Natašinu PR službu, ali do objavljivanja teksta nisu odgovarali na naše pozive.

Podsetimo, Mikonos je Natašina omiljena destinacija. Pevačica je u više navrata isticala koliko je očarana ovim ostrvom.

Zaljubljena u ovo ostrvo, preporođena, kao nova i jedva čekam ponovo - rekla je Nata nakon poslednje posete Mikonosu.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Autor: P.R.