AKTUELNO

Najneverovatniji jutarnji program izvlači iz gostiju najneverovatnije stvari.

Milica Kon, voditeljka čuvene emisije na TV Pink, „Brak na neviđeno“ započela je novu intrigantnu sezonu i samim tim njene kolege sa RED TVa, iz najnekonvencionalnijeg jutarnjeg programa „Ne gledam ti ja to“, su baš nju poželeli za gošću.

Slatka i neposredna kao i uvek, Milica Kon, lako se upustila u iskren razgovor sa njenom imenjakinjom Kemez. Milica se našalila sa Milicom da će se jedino udati kada se prijavi kod nje u emisiju. I tu je dala sjajan šlagvort da se Milica Kon otvori i pred kamerama RED TVa oda tajnu desetogodišnje bračne zajednice imeđu nje i Marka Kona. 

„Sa Markom sam u braku deset godina, zajedno smo trinaest – i tek se sada upoznajemo! Vrlo sam tajanstvena osoba i zapravo je tek sada neke stvari saznao o meni, ali to je upravo i draž. Jer ti kada fljusneš sad i sve odjednom – brzo mu i dosadiš. Tako da je nama baš onako zanimljivo...“ – objasnila je Milica Kon.

A pri tom je dodala i da ona ima svoj alat za popravke po kući. I kada je počela sa Markom da se zabavlja – prvo je donela svoj alat i time mu je probudila takmičarski duh, da bi sada već postao vlasnik najbolje burgije. Ali, Milica je iskreno priznala da je Marko ipak u grupi tih koji će da plate da se ponese frižider, nego što će sami da potegnu. Što i nije opšte loše, dokle god frižider stiže na željenu destinaciju.

Šta su Milice pričale o muško-ženskim odnosima, psihoterapiji ili da li je to danas luksuz ili nešto čime bi svi trebali da se bavimo, ali i o još mnogim drugim zanimljivostima, trk na RED TV Youtube kanal ako ste se kojim slučajem jutros uspavali, a za nove jutarnje dogodivštine pune smeha i razbibrige gledajte emisiju “Ne gledam ti ja to” svakog radnog dana od 7h do 12h.

Foto: Promo, Pink.rs

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Milica Kemez

#Milica Kon

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv