AKTUELNO

Idilično slavlje!

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković proslavili su šesti rođendan naslednici Emi. Okupili su najbliže članove porodice i prijatelje, kako bi ćerki priredili pravu rođendansku bajku.

Foto: Instagram.com/ildasaulic

Da ovo bude poseban dan za slavljenicu, njeni roditelji su se potrudili da joj udovlje u svemu. Ema je za ovu priliku nosila roze haljinicu od tila, a na leđima je imala i krila, a nije izostala ni sva prateća rođendanska dekoracija, baloni raznih boja, torta na tri sprata i prskalice.

Dok je pevala rođendansku pesmu slavljenica je sve vreme đuskala na tatinim ramenima, a Ilda tapšala i pevala sa ćerkom.

Foto: Instagram.com/ildasaulic

Poznato je da se Ilda uvek smerna i da se oblači sa stilom, te tako i ovoga puta njen stajling nije omanuo. Ona je za ćerkin rođendan obukla belo odelo na pruke, a ništa manje elegantan nije bio ni njen suprug Bojan koji je odlučio da se za ovu priliku uskladi sa ženom te je i njegov izbor bio prugasto belo odelo ispod kojeg je nosio teget košulju.

Foto: Instagram.com/ildasaulic

Podsetimo, ranije je Ilda ispričala jednu anegdotu koja je imala sa svojom naslednicom.

Moja mama stalno priča da je u mladosti bila nestašna baš poput moje Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom. Baš pre neki dan jedan moj prijatelj joj je rekao da bude dobra zato što će joj sada doći tata, kad ona kaže "Ma tata je super, mama je opasna" - ispričala je pevačica ranije kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.