AKTUELNO

Izmamila uzdahe!

Grupa "Models" je devedesetih harala domaćom scenom, a nema muške osobe koja nije sanjala o tome da se bar upozna sa nekom od devojaka.

Svojom pojavom napravile su pravi tornado, međutim, iako su stekle veliku slavu, životi su ih odveli na potpuno drugačije strane, pa dok su neke milijarderke, neke se ne pojavljuju u javnosti.

Foto: Printscreen YouTube/ Grupa Models Official Channel

Prva, upečatljiva postavka čuvenih "Modelsica" koju su postavile Ivana Stamenković Sindi, Ivana Berendika Jermoluk, Marijana Karanović Mimi i Aleksandra Sandra Nikolić ostavile su dubok trag na medijskoj sceni čitavog regiona, i svaka naredna postavka ove popularne grupe nije mogla da nadmaši ono što su njih četiri sa hitovima "Noć je vedra nad Srbijom", "Pare, pare, pare", "Šef stanice", "Pusti nas u disko" i mnogim drugim, uspele da postignu.

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi važi za jednu od najzgodnijih pevačica, iako gazi petu deceniju.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Iako su decenije prošle od kako je radila sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom, Sindi svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje da nije "ostarila ni dana".

Sindi dokazala je joj godine ništa ne mogu i da i dalje može da stane na crtu devojkama koje su nekoliko decenija mlađe od nje.

Pred kraj leta ova popularna dama sa svojim pratiocima na „Instagramu“ podelila je nekoliko vrelih kadrova.

U kupaćem kostimu Sindi izgleda savršeno i malo ko bi ostao ravnodušan na njen izgled.

Autor: P.R.