AKTUELNO

Mogućnost da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom, da budu kreativni u pripremi nastupa i da uz stručne komentare žirija napreduju u svakom smislu – to su mogućnosti koje „Pinkove zvezdice“ pružaju deci u regionu.

Tokom prethodnih pet sezona "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima o kojima se i danas priča oduševili čitav region. Posle duže pauze, na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink uskoro počinje emitovanje šeste sezone muzičkog takmičenja koje je postalo porodična tradicija gledalaca na Balkanu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Poslednja sezona, „Pinkove zvezdce – All Stars“ okupila je neke od najboljih takmičara iz prve četiri sezone, a u šestoj sezoni „Pinkovih zvezdica“, region će upoznati novu talentovanu decu iz celog regiona.

Hiljade mališana prijavilo se na audiciju za novu sezonu, a oni najbolji imaće priliku da stanu na veliku scenu i svoj talenat predstave milionskom auditorijumu. Mogućnost da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom, da budu kreativni u pripremi nastupa i da uz stručne komentare žirija napreduju u svakom smislu – to su mogućnosti koje „Pinkove zvezdice“ pružaju deci u regionu.

Na oduševljeni vernih gledalaca TV Pink, „Pinkove zvezdice“ ponovo će se emitovati, a ono što se svi pitaju, jeste ko će biti voditelj najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovi prostorima. Poznato je da je prethodnih pet sezona najveća podrška klincima na sceni bila Marijana Mićić, koju su gledaoci obožavali kao voditeljku „Pinkovih zvezdica“. Da li će baš ona i u novoj sezoni biti voditeljka najlepšeg muzičkog takmičenja ili ćemo gledati neko novo TV lice, saznaćemo kada „Pinkove zvezdice“ počnu sa emitovanjem.

Iako se već spekuliše ko će se naći na čuvenim crvenim stolicama u ulozi žirija, produkcija najglednijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima odlučila je da imena kompletnog žirija i dalje ostanu tajna. Za sada je otkriveno da će najtalentovanije klince iz crvenih stolica ocenjivati ali i podržavati Leontina Vukomanović, koja je i prethodnih pet sezona bila u ulozi žirija, ali i jedna zvezda mlađe generacije – Anđela Vujović Angellina. A ko će se pridružiti Leontini i Angellini, ostaje nam da saznamo. Jedno je sigurno, ko god da bude u žiriju „Pinkovih zvezdica“ daće sve od sebe da talentovanoj deci da najbolje savete koji će im, bez sumnje pomoći ne samo u napretku u takmičenju, već i u budućnosti.

Foto: TV Pink Printscreen/E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Foto: FOTO: GORAN POPOVSKI/TV PINK PRINTSCREEN

Ne propustite novu uzbudljivu sezonu vašeg omiljenog šou programa, „Pinkove zvezdice“ koja će uskoro početi da se emituje na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Angellina

#Anđela Vujović

#Anđela Vujović | Angellina

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#Televizija Pink

#dečije muzičko takmičenje

#muzičko takmičenje

#najgledanije dečije muzičko takmičenje