AKTUELNO

Uskoro izlazi njena autobiografija!

Dugoočekivana autobiografija velike regionalne zvezde, Nede Ukraden, najzad će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu. 

Foto: promo

Bogata karijera, kao i njen život koji je ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima, ali i tragičnim događajima i situacijama koje nisu bile nimalo prijatne, naći će se u knjizi koja je dobila naslov po njenoj internacionalno poznatoj pesmi "Zora je svanula".

Mnogo fotografija, slavnih ličnosti, velikih i tragičnih ljubavi naći će se u ovoj knjizi. To je priča i o zemlji koje više nema, gradu koji je iznedrio mnogo velikih zvezda, političarima, kolegama... Uzburkaće i mnoge duhove u gradu.

Foto: Promo

Naziv autobiografske knjige je po pesmi za koju je jedan stih napisala pokojna Marina Tucaković. Kako je svojevremeno i sama Ukradenova ispričala, za tu pesmu je u stvari napisala jedan stih i na njemu zaradila ogromnu sumu novca. Marina je samo napisala - "Suza je iz oka kanula".

Marina Tucaković na pomenutom stihu zaradila više od 100.000 evra.

Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Poslednja i konačna verzija je "Zora je". Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". Njoj je taj stih doneo više od 100.000 evra - rekla je Neda jednom prilikom u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.