AKTUELNO

Imala je sreće!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je više nego aktuelne goste sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevačice Maja NikolićSanja Vučić i Vesnu Vukelić Vendi, reperka Sajsi MC, aktivistu LGBTI+ populacije Predraga Azdejkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sajsi se nadovezala na priču o emotivnom partneru Sanje Vučić, pa istakla da i ona ima veliku podršku od svog supruga, te da joj to mnogo znači.

Moja muzika i moje rime su vrlo specifične i naravno da je moj muž neko ko to apsolutno razume, zato mi je i muž. Imam apsolutnu podršku i razumevanje, čak je i učestovao na dve pesme na mom novom albumu. Jako su retki muškarci koji bi mogli mene da prate u tom smislu, a da mi ne otežavaju posao. Imala sam sreće sa roditeljima da su takvi, da me nisu pitali zašto sam ovo, zašto sam ono... Imali su poverenja u mene, a takvog sam i muža dobila. I da nije takav, ja bih radila po svom, ali bi mi bilo jako teško. Ovako je mnogo lakše, čak i dobijam savete od njega da sam neke stvari mogla da uradim i ekstremnije - priznaje reperka u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

To je bitno, kad dobiješ vetar u leđa od ranih dana od svojih roditelja, kad počinješ da se baviš ovim poslom. Ja sam takođe imala sreću da su mi roditelji muzičari i nije bilo pitanja da li ću se baviti muzikom ili ne, to je bio potpuno prirodan sled događaja - rekla je Sanja.
Mene je mama terala da upišem fizičku hemiju koju je ona završila, da budem naučnik, ali ja sam eto opredelio za nešto sasvim drugo. Šteta što ovaj moj um nisam podario nauci - dodaje je Ognjen kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.