AKTUELNO

Šok!

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije koji je veoma brzo postao miljenik mlađim generacijama koji vole muziku modernog doba.

Podsetimo, sarajevska policija je sinoć provela akciju u kojoj je, između ostalog, uhapšen i Admir Arnautović, zvani Šmrk. Osim njega uhapšena je i jedan policajac, pišu mediji.

Povodom sinošnje akcije oglasila se i Uprava policije KS.

- Poduzimajući planske aktivnosti na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnih dela organizovani kriminal, u vezi sa neovlašćenim prometom opojnih droga policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod direktnim nadzorom postupajućih tužilaca Tužilaštva Bosne i Hercegovine, tokom prethodne noći proveli su akciju s ciljem pronalaska i hapšenja osoba koja se dovode u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

Autor: Pink.rs