AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je Bilal Brajlović okončao svoju vezu sa Uršom Škofic i otpočeo novu romansu sa Sandrom Bakšom, podigla se velika prašina oko toga da li je tim postupkom izdao svog prijatelja, Danijela Višića. Tim povodom, portal Pink.rs, pozvao je Bilalovog najboljeg prjatelja Đenisa, koji je dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Bilal je prvobitno započeo sa Uršom, a onda je otpočeo odnos sa Sandrom, koje je Vaše mišljenje o tome?

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Mislim da se digla tenzija bez potrebe što se tiče Bilala i Danijela. Optužuju ga da je preoteo prijatelju devojku, ne znam kakvi prijatelji mogu biti, a znaju se nekoliko dana. On se jasno izjasnio i rekao da ne želi da povredi Uršu, kazao je da je previše fina za njega. On se samo prešaltao na drugu - kazao je Bilalov prijatelj.

Da li smatrate da su emocije prema Sandri, iskrenije od onih prema Urši?

Ne znam kako to da prokomentarišem. Mislim da je on malo drugačiji i da je situacija drugačija, imao bi emocije prema Urši. Kod njega su emocije isključene - rekao je Đenis.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta je istakao da su kod njega emocije isključenje, zbog čega ne želi da ih iskaže?

Nema problema, on je jednostavno takav. U njegovom životu postoji neka misteriozna osoba, o kojoj on ne priča. Ne mogu reći o kome se radi, možda će se to otkriti, ja to ne želim da otkrivam. Jedino što mogu da kažem je da se radi o poznatoj ličnosti - kazao je Bilalov prijaelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ovo što se desilo između Urše i Bilala čist inat, ili ipak ne postoje emocije među njima?

Ima tu svega, iskreno. Nije isključeno i da postoje emocije. Bilal je takva osoba, da se devojke često vežu za njega. Što se tiče Urše, verujem da se ona zaljubila, Bilal je drugačiji od svih druhih učesnika. Siguran sam da bi ona pre bila sa Bilalom, nego Danijelom - kazao je Đenis.

Koje su Vaše prognoze u vezi Sandre i Bilala?

Ne vidim da se zaljubio, Sanda mi ne deluje kao devojka sa kojom bi mogao da razvije neki odnos - kazao je Bilalov prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.