AKTUELNO

Iznenadila okupljene!

Kraljica senčenog ajlajnera i žena koja je brojne tehnike i znanja donela u naš region i to prva, godinama zadužena za trajnu šminku mnogih dama sa javne scene, odlučila je da 18 godina svoje karijere kruniše otvaranjem prestižnog salona i sopstvene akademije.

Foto: Promo

Otvaranje je bilo glamurozno, a isto su svojim prisustvom uveličala mnoga zvučna imena: pevačica Aleksandra Stojković Džidža, Magdalena Vračić, Tamara Tara Ćirić, Milica Jokić, glumac Stefan Usiljanin, modni kreator i stilista Nemanja Kovačević, voditeljka Ana Radulović, pevač Ivan Gavrilović, rijaliti učesnica Marijana Zonjić kao i mnogi drugi.

Glavna zvezda večeri bila je transrodna pevačica, Elektra Elit, koja je na samom ulazu presekla crvenu traku sa vlasnicom.

Uspešni uvek podržavaju tudji uspeh. Moja pesma sa Minom Vrbaški je za kratko vreme ušla u trending širom regiona. Veoma sam ponosna zbog toga, još jednom se pokazalo da pravim dobre izbore i da publika prepoznaje ljubav i energiju koju širim. Verica je divna žena, koja takođe ima mnogobrojna svetska priznanja, zato sam i ovde. Želim joj puno sreće i uspeha u daljem radu - rekla Elektra.

Foto: Promo

Autor: P.R.