AKTUELNO

Tuga ne jenjava!

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a danas se navršava tačno godinu dana otkad je čuvena hitmejkera izgubila životnu bitku nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Fotoreporter portala Pink.rs danas je posetio Novo groblje i grobno mesto, u kom je Marina ispraćena na večni počinak, a tamo nismo zatekli nikoga. Međutim, pomen je održan u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, u blizini zgrade u kojoj je Tucakovićeva živela.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Među prvima na jednogodišnjem pomenu pojavio se Marinin suprug, Aleksandar Radulović Futa, a odmah za njim i njena kuma, Marijana Petrović, Žika i Jelena Živanović iz grupe "Zana", kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović, kao i mnogi drugi bliski prijatelji i članovi porodice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste nedolazak Marininog sina, Milana Laće Radulovića, koji je i te kako bio vezan za svoju majku.

Inače, Laća je istakao kako je planirao da Marini ispuni želju i organizuje žurku i pozove sve koje je volela, pošto je svojevremeno bila rekla kako bi joj bilo drago da je na takav način isprate. Međutim, zbog gotovo tek održane sahrane Kornelija Kovača, s kojim se ona nekada i te kako družila, nije mogao da sprovede svoju ideju u delo. Porodica je zatim donela odluku da pomen obeleži između sebe.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.