AKTUELNO

Evo šta se sve izdešavalo!

Pevačica Zorica Marković bila je naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru, a prvo je otvorila dušu o Aniti Stanojlović.

Vidim da si uz Anitu, daješ joj majčinske savete. Ona prolazi kroz ljubavni haos. Šta se tu dešava? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marka Markovića poznajem, rođen isti datum kao moj mlađi sin, poznajem ga u dušu, potpuno mi je jasan, imam takvog sina. Prva dva dana nisam bila baš verovala njoj, drska je, hoće odmah sve. Pozitivno ludo dete, ali iritira. Ali malo, malo, priđe, pa me zagrli. Mi smo počele da se volimo. Ja nemam žensko dete. Osetila je toplinu sa moje strane, ja ću je braniti i štititi, meni se sad plače. Prepoznala sam neiskvarenu dušicu, koja je prošla kroz težak period. Nije ona kriva za to što joj se desilo. Dete ima dete, samo bih je grlila i stavila kod sebe da spava kao beba. Ako on ima mozga, a mislim da ima, on je neiskvaren dečko, bio bi red da je ispoštuje. On je i počeo sa njom. Činjenica je da je spavao sa njom tri dana u krevetu, videla sam kad je poljubi, kad je nosi, kao Lepotica i zver. On je lep momak, imaju pravo da se bore za njega, ali mi ona ima jedinu podlogu za nastavak veze, ja mislim da će nastaviti. Ona mi je rekla da će se on vratiti. Rekla sam joj da ga uzme pod ruku, ne guram je u krevet, ali hoću da joj kažem šta bi bilo ispravno. Ja verujem u njene suze, zaljubila se. Jedan pogled, dodir, trenutak ti promeni ceo život - istakla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vodila si ovih dana polušifrovane razgovore sa Zvezdanom, o kojoj devojci ste pričali? - pitao je Darko.
To je glupost, koja je smešna. Kad je bila žurka, našli smo se za šankom ja, Bugarin, Zvezdan, diskutovali kako je ko obučen. Pitam Bugarče, on ne zna ni šta sam ga pitala. Pitala sam Zvekija, koja je najbolja obučena po njegovom ukusu. Imala je lepu haljinu ova što hoće kući, neće, Sofija Una. Stvarno je imala lepu haljinu. Mi smo komentarisali stajlinge, ne ženu kao ženu. I kad je bilo ono sa Matorom, hoće biti, neće biti, ja dobacim Zvezdanu: "E, ode nam ukus". To je bila tema. Onda smo pričali o psima, koje pse on ima, onda mi je tek rekao da ima suprugu. On je bio šokiran, odakle je to došlo do te devojke. Devojke, žene... Polovnjače... Matora je poludela, po starom sistemu, penila i Matora me pita što se smejem, mislila je da se smejem njoj. Ja sam joj objasnila situaciju od utorka. Ona je to čula, bila je tu kod Matore i odmah otrčala ispred rehaba kod njih, Sofija Una kod svih njih i nešto je prokomentarisala, onda se Zvezdan iznenadio. I ja bih se iznenadila, ispalo je kao da prenosim da se ona sviđa Zvezdanu, a ona je tako prenela, pravi zvrčke na pet, šest strana - govorila je pevačica.
Ko su najveći foliranti? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, svi ti koji hoće kući. Ali sviđa mi se ova garnitura, kulturni su momci, zdravi, devojke nisu nemoralne, to mi se sviđa - rekla je Zorica.
Kakvo je tvoje mišljenje o Aleksandri? - pitao je Darko.
Nekad mi je žao. Mislim da joj je krivo što nije u žiži. Mislim da se sa Majom zakačila bespotrebno. Sluša Dejana, to više nije ta Aleksandra. Lepo je što sluša Dejana, ali ne stoji joj to, drugačija je. Dejan je dobar dečko, ali nije Silvester Stalone, to su obična deca. Promenila se drastično, digla je nos, to nije dobro. I ne znam zašto se Danijel kači za mene. Ne mogu baš da dozvolim da se tako klinci ponašaju, odbrusila sam i njemu i Necinom bratu Peci.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zorica Marković