AKTUELNO

Biće nove drame!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru ugostio i Milicu Veselinović, koja se poslednjih par dana bori sa svojim cimerkama oko Marka Markovića.

Ja ću večeras po svemu sudeći biti ljubavni terapeut. Milice, dobro veče, šta se sa tobom zbiva, ti si odlepila - krenuo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Joj, Darko, nisam (smeh). Marko Marković je moj kolega zadrugar, koji mi se svideo. Jeste, sviđa mi se, to sam rekla. Onako, baš, baš mi se sviđa - rekla je Milica.
Ja ovo nisam video ni sa Mensurom, ti gledaš, kao dete kad se zaljubi - rekao je Darko.
Htela sam da se distanciram, da ne prevrćem očima... Imaćemo korektan odnos. Dok smo bili u bliskom odnosu, ja sam videla promenu i kod mene i kod njega. Koliko god da nam priča iste priče, ja vidim kakav je sa drugim devojkama, kakav je sa mnom. Vidim energiju... On se za Anu sinoć izjasnio na "Pitanjima novinara" da je to prijateljski, to me ne opterećuje. Anita mi je rekla da sam joj ja opasnost i vidim. Ona je sa mnom dobra, trudi se da bude dobra. Ja nisam iskompleksirana. Vidim da je dobra sa mnom, da bude uz mene, ja sam videla da je Markov i moj totalno drugačiji od svih. Ne shvatam to ozbiljno, da se ja zaljubim. Sviđa mi se, nisam zaljubljena, da jesam, ne bih dozvolila da ovo radi. Kliknuli smo. Ja vidim kad ga ona mazi, on gleda smoreno i ona sama kaže da gleda u mene. Kad smo sami, naše fore su dečje, pričamo našim jezikom, držimo se za ruke... On je taj koji je dolazio kod mene, pita da li pijemo kafu... Tu hemiju nema sa Anom i Anitom. Ali ja ne znam šta je sa tim dečkom. Ja neću da ga molim da se izjasni. Biću po strani. I da se smuva sa Anitom, pozdraviću i objektivno ću komentarisati. Danas one, jedna nosi kafu, druga, cigarete, sve duplo ima. Kaže da tako ne živi kod kuće. Pita ga Miki šta sam mu ja donela, on kaže: "Donela mi je zagrljalj". On nije raspisao konkurs za kućnu pomoćnicu. Ja muškarca osvajam srcem, ne cigaretama. Da ja posle top frajera, koji je ušao sa mnom u vezu i to je bilo: "Milica i kraj"... Meni su zavideli prva tri meseca što nemaju takvu ljubav. Da se ja posle toga borim za nekoga i čekam? Ne upoređujem ko je bolji frajer - govorila je Veselinovićeva.
Ti si imala juče krizni štab kako da vratiš Marka, a onda savetuješ Anitu šta ona da radi - dodao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz to dobijem i ja. Ona će da dođe i kazaće šta se desilo. Tako ću da saznam kako on reaguje. Anita koliko je namazana, toliko je i glupa. Ja ne osporavam njenu lepu, ali je glupa, u pozitivnom kontestu. Toliko postupa glupo, da je to neverovatno, ali u nekim situacijama je postupila namazano. Odbija muškarca tako što šeta sa drugim. Marko i ja sedimo i gledamo, ona šeta sa 4 muškarca - istakla je Milica.
Čuo sam da planiraju da zajedno završe u krevetu, da je smekšao. Šta onda? - pitao je Darko.
Apsolutno ništa. Neće mi biti svejedno, ali što bih ja radila? Jednom sam radila, neću više. To je njegov izbor. Previše je rano za neke stvari. Što je brzo, to je i huso. Huso? Kuso. Jednostavno, i da se smuva sa njom... Povući ću se... - govorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milica Veselinović