AKTUELNO

Evo šta je poručio!

Nakon Maje Marinković, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Emil Kamenov, koji je prvo pričao o odnosu sa Majom Marinković, sa kojom ga svi spavaju poslednjih nekoliko dana.

Emile, vidiš da cela Bela kuća bruji i tebi i odnosu sa Majom. Kažu da pocrveniš u njenoj blizini, vidi se da te radi - krenuo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi me, lepa je devojka, vidim osmeh svoj, lepa je žena. Pričamo, jedemo zajedno, tako je. Prijatno mi je, ali treba da se zna granica. Ja imam ženu i dete, volim svoju ženu i dete, i tužno mi je. Ne mogu da ih izdam, ostavim... Sa Majom sam prijatelj, tako će i biti. Imaćemo osmehe i sve, ali ništa drugo. Žena i dete su mi na prvom mestu, a i ona je premlada, moja žena i ja imamo 41 godinu, Maja 25. Svakog muškarca privlače mlađe i lepše, ali treba da se zna gde je granica... Ja znam svoju ženu, znam zašto može da se naljuti, ali neka gleda i sluša... Ja na televiziji neću napraviti ništa. Maja ima veliku harizmu, mnogo je lepa žena, najlepša u kući... - govorio je Emil.
Gledao si svađe Maje i Cara, kako ti se čini taj odnos? - pitao je Darko.
Maja je mnogo strastvena, luda, nekad agresivna, takva je... Ja sam dao 12 poena Maji, moja žena ima telo i karakter takav. Imam ludu kod kuće, ne treba mi još jedna. Maja treba malo da smanji to - dodao je Kamenov.
Da li misliš da se Uroš zaljubio u Maju? Njemu je čudno što si mu dao samo 6 poena na izboru za MIstera - nastavio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo, on kaže da su samo drugari. Meni ne treba žena, ja je već imam, ja sam došao da se družim, da upoznam nove ljude, ljubav imam u Bugarskoj. Sve je samo šala, u Bugarskoj kažem majtap šaljenje. Ništa drugo. Urošu sam dao šest ili sedam, Ivanu sam dao 12 na izboru. To je normalna ocena. Smatram da je Uroš svetska osoba, ne treba da ga interesuje to - rekao je Emil.
Kakvo mišljenje imaš o Aleks? - pitao je Darko.
Ne znam, ne pričam sa njom. Malo je gorda, to je njen problem, ne moj. Izvinio sam joj se što sam joj rekao da je k*rva. Kristijan je pričao mnogo stvari o njoj, ja znam mnogo takvih žena, ne poznajem, da mogu da je kritikujem, samo je izašlo iz mene - dodao je Kamenov.
Kako ti se čini Jelena Golubović? Ivan Marinković? - nastavio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je... Treba joj veliki psiholog... Ne mogu ja da pričam sa njom. Dobar je. Kristijan mi je super, priča mi neke stvari, da naučim na nekim njegovim greškama. Tip-top mi je. I želim da kažem svojoj ženi: "Sunce, volim te, pozdravi sve u Bugarskoj. Gledaj, opusti se, znaš da si mi u srcu i duši" - poručio je Emil.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.