AKTUELNO

Ne razume njihovo ponašanje!

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju sa Majom Marinković, voditeljka Dušica Jakovljević je o ovome u studiju porazgovarala sa Filipom Carem i Dejanom Dragojevićem.

Šta kažete? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam previše ni zavirivao, ali uvek je ista, Maja ko Maja. Rekla je slične stvari kao ja. Da ona odlučuje i da je Bugarin priznao. Znaš kako, ona voli kadar, da je u priči, ali je niko ne interesuje dovoljno. Ali Bugarče bi Majče na tavče, on je gotov. Ona je sva slatka, mila, dok ne uđe u odnos - rekao je Car.
Šta kaže na Uroševe prozivke? - pitala je Dušica.
Ja ne volim da pričam o ljudima koje ne poznajem. On mene ne poznaje, okačio me na neki stori, ja nisam ni otvorio. Nisam znao ko je. Več tad mi njegov lik nije bio interesantan, simpatičan. Video sam jednu scenu sa onim momkom koji me je isto prozivao, ali Bilal mi je simpatičan. Kao sa Kristijanom, ne znam čemu potreba da prozivaju. Svi smo ga poštovali, ispao sam galantan, ispao sam i prema njegovoj verenici galantan. Ne znam odakle potreba da se spominjem, a naročito da me omalovažava, skrnavi, degradira... Šta sam ja njemu uradio? Pominju me više od familije, ne vade me iz usta. Svaki sastanak me provuku. Da li vezano za Dalilu, da li vezano za Maju... Ja sad gledam, da li da uzvratim, da li da ne uzvratim? Uroša ne znam pa ne znam. Priča nešto za moj odnos prema ženama, ja znam da nisam bio dobar... Ali takav neko ne može da priča o meni gore nego o sebi. Mislim da je kao ličnost mnogo manje vredniji... Ja imam da kažem svašta. Ako krenem da govorim, otišlo je sve u ono stvar - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni smeta kad me spominju, ali onog trenutka kad preteraju. Znam da skupljaju neke poene... Ima skoro 60 ljudi tamo, da sad mene moraju da pominju, ajde jednom, ali 50 puta... Spomenu me i bez rasprave sa Aleks, razumem, ali postoji neka granica... Ja sad da uđem u rijaliti, pa da pričam o Kiji, Luni, Ivi, Nadici... Hajde jednom, ali toliko... - dodao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.