AKTUELNO

Presekla!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je rekla da će njen dečko Nenad Macanović Bebica u papirima biti zaveden kao otac njenog sina Željka.

Foto: Instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana je, naime, odlučila da se putem Instagrama obrati fanovima koji su preko mesec i po dana pratili vesti o njenoj borbi za život i nadali se brzom oporavku. Bivša zadrugarka je odgovarala na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca - Nenada Macanovića Bebicu.

Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli - sopštila je Kulićka i osvrnula se na težak period iza nje:

Foto: Instagram.com/nenad.macanovic

Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem... Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek - rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:
Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško... Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu... - rekao je Nenad.

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Autor: P.R.