AKTUELNO

Ne može da sakrije sreću!

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas su zavetovali na večnu ljubav pred Bogom, i to u crkvi u kojoj je sin Goce Božinvoske kršten još kao dečaj, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom restoranu u Jakovu. Među prvim zvanicama stigla je i velika porodična prijateljica i pevačica Zlata Petrović, koja je samo za Pink.rs otkrila da se oseća kao da ženi svog sina.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Naime, Zlata je na slavlje stigla vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica.

Trudim se, šta da radim? Moram da budem raspoložena! Šta da vam kažem, ja sam u njihovom životu 24 časa, i to već nekih 40 godina, u Gocinom naravno, a i u životu njene dece, koju nazivam svojom decom, sve vam je jasno... Isto sam uzbuđena, radosna, srećna kao moja Goca. Ja joj u ovom slučačju dođem muž - smeje se Zlata, pa otkriva da li je Bojana imala neke specijalne želje za današnji dan:
Gledaj, ja to njima prepuštam da kažu, jer je to ipak omladina, oni imaju neke druge, svoje običaje. Samo znam da je Goca rekla: "Sojle moj, kako moja decu budu želela, tako će i da bude, ovo je njihov dan, mi babe moramo da se prilagodimo", tako da nama je super, oni su sve super organizovali, tako da će sad kad krene slavlje biti veselo, ja jedva čekam da nazdravim i eto, kud lepše u životu - ističe pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je otkrila i da li mladenci spremaju novu sobu za novu prinovu, s obzirom da je Bojana već uveliko u drugom stanju.

Da ti kažem, oni imaju toliko lepih soba, to je najmanje problem! Jedinu stvar koju ću ja da izdvojim i koju ću poželeti i svom mlađem sinu i svim ljudima, mladićima, devojkama koje tek trebaju da se venčaju, da to izričito rade iz ljubavi, ljubavi i samo ljubavi! Ovo je stvarno čin, ne zato što su oni moji, ali ovo je stvarno velika ljubav, i verujte mi da nište lepše nema od toga! Pare dođu, avioni, kamioni, ja sam uvek bila za emociju, toliko sam srećna, znala sam posle deca dok su deca još uvek zabavljala, ja sam mojoj Goci rekla: "Sojle, ovo je naša snajka!" Mada, Mirko jeste imao neke duže veze, međutim ja sam to tačno znala, intuicija je rekla svoje, verujte mi, ljubav, i samo ljubav, pobeđuje sve - zaključuje Zlata Petrović u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: Pink.rs/J. Matić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / J.M.Đ.