AKTUELNO

Uživa za sve pare!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić posetio je Rumu i luksuzni stan Stanije Dobrojević, koje je ekskluzivno za Pink otvorila vrata svoje nove nekretnine, o kojoj se u poslednje vreme dosta pisalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgvora, Stanija se osvrnula na novac, te priznala da ju je novi dom papreno koštao.

Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi... Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše. Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg-sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak - ističe Stanija, pa se dotakla svoje fakuktetske diplome koju ponosno drži u dnevnom boravku:

Foto: TV Pink Printscreen

Diploma Ekonomskog falulteta mi je naravno bitna, ipak je ovo rezultat moje borbe u ranim godinama, uopšte nije bilo lako na državnom fakultetu i završiti ga. Jeste da ga još uvek nisam unovčila, nemam zaradu od te diplome, ali dobro, ima vremena. Jedino od fakulteta što sam stekla za dalje jeste disciplina i taj neki kliker za biznis, ali mislim da sam ipak rođena s tim. Da ću ikad raditi u svojoj struci, recimo u banci ili tako nešto - neću, ali da budem kao što već jesam ženski biznismen, apsolutno da - kaže Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dnevna soba, dosta dugo sam čekala da stigne garnitura. Sto, tepih, kristalni lusteri, nekako sam dugo čekala da sklopim sve detalje jer nije bilo nabaviti sve u Srbiji ono što sam zamislila i želela. Imala sam mnogo muka, ne samo da sam uložila dosta novca, već i vremena, nerviranja, plakanja, suza... U jednom momentu sam rekla majstorima da ruše sve, nekada ne kapiraju moj neki svetski fazon koji sam videla putujući po svetu, tako da je ovde u stanu bio ozbiljan rijaliti šou - otkriva bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam tradicionalna kuvarica koja kuva pasulj, da mesim gibanicu... Svaki obrok pravim sama, iako su to uglavnom neki zdravi i dijetalni obroci, pravim najbolje "smutije" na svetu, potaže i tako te neke laganije stvari koje idu uz moj način života i održavanje linije - ističe Stanija u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.