AKTUELNO

Ponovo zajedno!

Bivši učesnici "Zadruge" Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele stavili su tačku na svoju emotivnu vezu pre nekoliko meseci, a tom prilikom Anja je otkrila razloge raskida.

- Ja mogu samo da kažem da smo prekinuli da živimo zajedno, kada je preuzeo porodičnu firmu, a raskid se desio odmah posle toga. Pre pet dana je došlo do razilaženja, dan pred moje apsolventsko veče. Ništa se spektakularno nije desilo, niti je ko koga prevario, niti je uvredio, niti smo imali skandaloznu svađu, samo je došao i rekao da su nam se putevi razišli. Ja ću nastaviti sama, jača nego ikada. Okrenuću se definitivno sebi i smatram da ću sama biti najjača - rekla je Anja tada, a sada je paparaco portala Pink.rs uhvatio Anju i Cveleta u noćnom provodu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Naime, oni su delovali vrlo prisno, sve vreme su se ljubili i grlili naočigled svih, te je jasno da su ponovo par, a po svoj prilici su se pomirili u tajnosti, budući da nemaju zajedničkih objava na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva

Bilo kako bilo, jedno je sigurno - Anja i Cvele ponovo uživaju u ljubavi, a koliko će ovo potrajati ostaje da vidimo, budući da je ovaj par imao više raskida tokom svoje turbulentne veze!

Autor: M.K.