AKTUELNO

Drama!

Proteklih nekoliko nedelja jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti je Evroprajd, koji se ove nedelje održava u Beogradu, a najviše polemike izazvala je današnja šetnja. Zbog ovoga se dogodilo nekoliko medijskih ratova između javnih ličnosti, a danas se na udaru tviteraša našao pevač Sloba Radanović.

Naime, on je okačio snimak sa današnje šetnje i napisao "E, Srbijo moja... Šta si dozvolila...". Tviteraši su odmah uzvratili.

"Osobe koje su se javno j*bale i varale svoje partnere u "Zadruzi" na nacionalnoj televiziji nemaju pravo na mišljenje", "I ti si sebi dozvolio Lunu Đo, pa ti narod oprostio", "Sloba Radanović je pravi prikaz osobe musškog pola koji brani porodične vrednosti. Varao ženu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, imao s*ks sa drugom na istoj toj televiziji, vređao i ponižavao ženu na najgori mogući način, prava muškarčina", "U pravu si, Slobice, trebalo je da se sklone u kokošinjac", "SV*ŠI, PA ĆEŠ OPET... PRELJUBNIČE" bili su samo neki od komentara.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U ovu raspravu uključila se i pevačica Kristina Kija Kockar. Ona je okačila snimak incidenta, gde je mladić koji je protiv parade šutnuo devojku u zadnjicu.

E, Srbijo moja... Šta si dozvolila... Sa leđa prišao i šutnuo devojku i pobeže - napisala je Kija, koja je očigledno uzvratila svom bivšem suprugu.

Autor: M. P.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović