AKTUELNO

Nisu žalili para!

Mirko Šijan i Bojana Rodić uskoro će postati muž i žena. Kako se saznaje od izvora bliskog porodici, crkveno venčanje biće upriličeno u crkvi u Surčinu, gde je svojevremeno i sam Mirko kršten kao beba, i to dok je još bio živ njegov pokojni otac Zoran Šijan, koji je i sam bio vezan za ovu bogomolju.

- Mirko je sam izrazio želju da se venčanje održi u crkvi u Surčinu, u kojoj je kršten i u koju odlazi uvek kad ima vremena. Za nju je bio vezan i njegov pokojni otac Zoran, a svi znaju koliko on voli svog oca i koliko mu je teško što na ovako bitan dan neće biti s njim. Goca je ovih dana isto veoma sentimentalna. Seti se često svih lepih događaja u porodici dok je Zoran bio živ, a Mirko beba. Pomalo joj to i teško pada, ali je najsrećnija majka na svetu. Zato i nije žalila 25.000 evra, koliko je potrošila na svadbu, kako bi taj dan sve bilo tip-top i na nivou - priča izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

Inače, pre crkvenog venčanja Mirko će u jutarnjim časovima iz svoje kuće u Surčinu sa svatovima u luksuznom automobilu otići po mladu u Titel, gde će biti ispoštovani svi stari srpski običaji. Kao što je to Veljko Ražnatović uradio pre nekoliko godina kad se oženio Bogdanom, Bojaninom sestrom, tako će i Mirko sada, da bi ušao u mladinu kuću, prvo morati da pogodi jabuku, koju će tast i tašta postaviti baš visoko, tako da mu uopšte neće biti lako.

Nakon Titela svadbena povorka će krenuti ka Surčinu na crkveno venčanje. Odmah nakon toga mladenci i njihovi gosti otići će u obližnje Jakovo, gde će upriličiti gala slavlje u jednom poznatom kompleksu. Da bi sve prošlo u najboljem redu, Bojana i Mirko su angažovali i privatno obezbeđenje, koje će stalno biti uz njih.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Za slavlje se nije žalilo. Cena menija po osobi je 42 evra. Biće tu svega. Najviše srpskih specijaliteta, raznih vrsta pića, nekoliko torti... Najpre će biti organizovan koktel dobrodošlice. Svi gosti će imati obezbeđen parking, deca će imati igraonicu, a prvu bračnu noć će mladenci provesti u specijalnom apartmanu u okviru kompleksa. Inače, da bi se zaštitili od radoznalih pogleda i kako bi se svi osećali sasvim bezbedno, mladenci su angažovali i privatno obezbeđenje, koje će o njima voditi računa ceo dan - završava izvor.

Autor: M.K.