AKTUELNO

Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

Sve je spremno za gala venčanje u porodici Goce Božinovske i njenih pšrijatelja iz Titela Danijele i Bogdana Rodića. Pevačica sutra ženi sina Mirka Šijana sa Bojanom koja joj je podarila unuka Zorana dok je još jedan naslednik na putu. Za veselje će da iskeširaju 50.000 evra, a troškove će da podele obe familije. Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

Foto: Pink.rs

- Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogda Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem - priča naš izvor blizak pevačici. Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

- Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou - završava naš izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.

Foto: Dragan Gajić/Pink.rs

- Svi smo veoma uzbušeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali- rekla je pevačica nedavno za Kurir. Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevaca s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa budućim mladencima, ali oni ne odgovaraju na naše pozive. Ni njihovi roditelji nisu bili dostupni za komentar.

Autor: M.K.