AKTUELNO

Evo šta kaže o Marku Markoviću!

Spektakularna, nova sezona Zadruge, šesta po redu, nedavno je počela, ali i prve ljubavne drame, svađe i sukobi i to oko jednog muškarca.

Od samog ulaska na velelepno imanje, Marko Marković je oduševio nekolicinu zadrugarki, koje su započele ljutu borbu oko njega kako bi ga osvojile. Činilo se da Anita Stanojlović dobija 'ovaj rat', ali su i Ana Spasojević, Maja Marinković i Milica Veselinović ostale 'u igri'.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Marković je nedavno izašao iz trogodišnje veze sa Stanijom Dobrojević, ali ga to ne sprečava da provodi vreme u ženskom društvu i opredeli se za jednu od zadrugarki koje se danima bore za svaki trenutak njegove pažnje.

Foto: Pink.rs

Prethodne noći, Milica Veselinović, nakon svih spekulacija o njihovoj zaljubljenosti, presekla je i odlučno mu rekla da mora javno da prizna - da je ona jedina u njegovom životu.

U prethodnom učešću Veselinovićeve, njena ljubav sa Mensurom Ajdarpašićem, na neki način obeležila je sezonu, a emocije do skoro, kako je sama rekla nisu jenjavale. Izgleda da je mlada Milica, ponovo pala na crnogorski šarm, te ne skida osmeh sa lica kada je u prisustvu Marka.

Foto: PINK.RS / P.RADOSAVLJEVIĆ

Tim povodom, portal Pink.rs kontaktirao je njenu majku Anu Veselinović, koja je prethodne sezone oštro komentarisala ponašanje svoje ćerke i njenog ljubavnog života, kako bi nam otkrila prve impresije o simpatijama svoje ćerke i 'novom' Crnogorcu koji polako osvaja njeno srce.

Rano je, ne želim da komentarišem. Nemam komentar - kratko je rekla Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Jovana Matić Đokić