AKTUELNO

Miljana Kulić izašla je iz Urgentnog centra posle dugih 45 dana, koliko se lečila u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Bivša učesnica "Zadruge" ipak nije, kao što se pretpostavljalo, odmah otišla za Niš, već je s majkom Marijom i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom ostala u Beogradu. Kako priča izvor blizak porodici, Miljani je bolje i sluša sve savete lekara.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Miljana je mnogo srećna što je konačno pored svoje majke i Bebice. Za sada sluša sve. Pije terapiju koja joj je prepisana i koliko-toliko miruje. Oni nisu odmah otišli za Niš zbog nekih kontrola koje još ima u Beogradu, sigurno će za dva-tri dana da idu svojoj kući. Sad joj je laknulo zbog toga što može da puši, mada joj Marija stalno uzima cigarete i opominje je da smanji pušenje - započinje izvor, pa nam objašnjava šta očekuje Miljanu nakon odlaska u Niš:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Miljana će nakon pregleda u Kliničkom centru, odakle je hitno prebačena za Beograd, i dalje biti na kućnom lečenju. Njoj je imunitet još ugrožen i mora da vodi računa. Koliko znam, ono što je sigurno je da će ona morati da primi vakcinu posle uklanjanja slezine, koja štitit od tri bakterije - pneumokoke, meningokoke i hemofilus influence i to treba uraditi što pre - završio je izvor.

Autor: pink.rs

#Miljana Kulić