AKTUELNO

Novi haos!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Urošu Ćertiću.

Pa i tvoja bivša Sindi se čepila, a ti blatiš Staniju - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila u bendu sastavljenom od najlepših devojaka, doviđenja, hvala. Nije taj nivo ni blizu. Stanija je beton liga - rekao je Uroš.
Sad sam pomislio na to što je pričao. Staniji je Ruma 13. mesto posle rata. Ona je ogromni borac. To što je radila kao krupije, to je radila jer se borila za samu sebe. Ne sudi knjizi po koricama - ustao je Marko Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je iritacije. Ja sam o Staniji promenio mišljenje kad sam upoznao Marka. Problem je, ona priča na telefon, a ovamo... Taj neki jeftin marketing... To je to iritiranje - govorio je Miljan Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštujem ja što se neko iz Rume izborio, ali ponavljam, dečko poput Marka nije trebalo da bude sa devojkom tog profila. Onu postavu "Modelsica" mogu da sanjaju svi, i još uvek je ostala među najlepšima u Srbiji. Možete da joj pljunete pod prozor! - nastavio je Ćertić.
Stanija je jedina od Srpkinja ušla Hefneru u dom! Ja ne bih voleo da mi je sestra, ne bih voleo da devojke imaju takav sistem vrednosti. Biti krupije nije ništa strašno... - dodao je Kristijan.
Ali ne zahteva moždanih vijuga mnogo. I još jedna stvar, Sindi je jedina od Modelisca koja se nije udala za nekog čiču sa milionima. A za Hefnerovu kuću, to je blam, zna se ko ulazi tamo - nadovezao se Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Za reč se javila Miljana Popović.

Znamo svi šta se dešavalo u toj kući, Zečice su ispričale u jednom podkastu. Samo sam htela da se nadovežem kad je Marko rekao: "Ne sudite knjizi po koricama". Ovo je više slikovnica p*rnografska, a ne knjiga - poručila je ona.
Moja bivša devojka ima diplomu državnog Ekonomskog fakulteta! - ustao je Marko.
Diplome se kupuju, kakva diploma - nastavio je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svedok snimanja grupe "Models". Obe su predstavnice šoubiznisa, niko nije doktor nauka. S tim što je Stanija išla sama, a one su imale grupu. Jeste, Sindi se nije udala za milijardera. Uroš blati Staniju, brani bivšu i diže je u nebesa, Marko ćuti. Za šoubiz ti ne treba škola, nego talenat - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo svi ko se čepi, gde se čepi i začepi. Ovaj grad je mali, sve se zna. Da je čepljenje bilo dobro, Marko bi se i dalje čepio sa Stanijom, a i Uroš sa "Modelsicom". I samo da kažem ovim devojkama oko Marka, Stanija nije izašla iz njega i i ko zna da li će. Džaba krečite - ustala je Zorica Marković.

Ivan Marinković je ustao i nabrojao nekoliko zgodnih momaka u "Zadruzi", te istakao da devojke jure Marka samo jer je Stanijin bivši dečko,.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam hteo da kažem da je Stanija jednom finom dečku pomutila mozak na "Farmi", a kad sam ja gostovao sa bivšom na Pinku, Stanija je buljila u mene ko u tele. To je to - dodao je Uroš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marko Marković

#Sindi Models

#Stanija Dobrojević

#Uroš Ćertić