AKTUELNO

Osim usana uvećala je još nešto.

Posle mesec dana emitovanja rijalitija "Zadruga" gledaoci su imali prilike da malo bolje upoznaju učesnike koje prate 24 sata.

Neki su tek pojavljivanjem u ovom šouu koji obara rekorde gledanosti dospeli u žižu javnosti, a jedna od njih je i model Sanja Stanković.

Foto: Pink.rs

Ona je tamo privukla pažnju jer je optuživana da je dvolična i da nikome ne kaže šta misli, kao i time što je priznala da joj se dopada dečko njene drugarice Teodore Džehverović - Anđelo Ranković.

Ono što je ljudima prvo upalo u oko jeste da se Sanja, iako je veoma lada, podvrgla plastičnim operacijama, što je posebno vidljivo kada se radi o usnama.

Portal Pink.rs uspeo je da dođe u posed njene fotografije iz mlađih dana, pre nego što je otišla pod nož i na njoj se jasno vidi kako je izgledala pre korekcija.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE Slobina žena i ŠOKIRALA IZJAVOM O LUNI, a ni svoju SVEKRVU NIJE ŠTEDELA!

Na osnovu fotografije može se zaključiti da je atraktivna plavuša osim usana uvećala i grudi, dok su joj obrve stilizovane znatno drugačije, pa bi je retko ko prepoznao da se ova fotografija ne nalazi na njenom profilu na društvenoj mreži.

Autor: V. T.

#Plastične operacije

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'