AKTUELNO

Oštra!

Prvi gosti voditelja Miljana Vračevića i Nenada Aleksića Ša u današnjoj "Amneziji" su Miss i Mister "Zadruge 6", Anita Stanojlović i Marko Marković.

Kako je ovo mogao da bude divan par - rekao je Ša.
Kako se osećate kao najlepši i najlepša? - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se uvek osećam tako - rekla je Anita.
Sad imaš šansu da osvetliš obraz i otvoriš vidike cimeru, ispričaj sve - nastavio je Miljan.
Bio je dan karantina, novinar me je pitao o Marku. Ljudi su ulazi na lajv, znali su da mi se sviđa Marko. Ja sam rekla da se dva dana nismo čuli. Novinar mi je rekao da su se čuli i da mu je Marko rekao da mu se sviđam. Poslala sam Marku poruku: "Gde si, ljubavi?". Novinar me je pitao da li može da vidi šta smo se dopisivali, to je bilo to - pričala je Anita.
Čini mi se da si izgurana sa te pozicije i da su se tu pojavile neke nove devojke. Kako se osećaš sada? - nastavio je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne može da pogura u stranu. Verovatno su ljubomorne, svaka bi htela da ima krunu i da bude Miss, a sa Markom nema ništa, on može sa bilo kim, kao što ja mogu da stanem sa bilo kim, sa Ša, nekim drugim... Nemam ništa sa tim - istakla je Stanojlovićeva.
Ja bih da se zahvalim ljudima koji su glasali još jednom - rekao je Marko.

Miljan i Ša su se zahvalili Aniti, a Marko će ostati u studiju, gde će uskoro doći druga zadrugarka kojoj se sviđa Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anita Stanojlović

#Marko Marković