AKTUELNO

Poput njegovih velikih hitova kao što su „Svadba“, Ne znam da li živ sam“ i „Evo sunca“ i nova Alenova pesma „Papuča“ ima neobičan tekst!

Poznat isključivo po hitovima, popularni pevač Alen Ademović posle duže pauze objavio je pesmu koja je premijerno puštena na njegov YouTube kanal danas, a koja će definitivno nasmejati sve. S obzirom na to da se Alen nije pojavljivao neko vreme, sada je odlučio da napravi pravu pometnju pesmom „Papuča“ koja, kao što joj i naziv sugeriše, peva o muškarcima koji strepe od svojih supruga.

Foto: Printscreen YouTube

Osim šokantnog teksta pesme, zanimljiva je i gluma glavnih aktera u spotu koji je Ademović snimio, kako nam je rekao, u rekordnom roku:

Mi smo uigran tim i kod nas nema gnjavaže, navikli smo da snimimo spotove i sve smo završili za nekih šest sati. Nadam se da će se ljudima dopasti, mom mlađem sinu se sviđa posebno jer je pesma izašla upravo danas na njegov 9-i rođendan. A zanimljivo je i da je demo snimak ove pesme, bez teksta, bio kod mene dve, tri godine. Aranžman i melodija su me navodili da tekst mora da bude totlano lud i Braja je to napravio sačuvaj bože. Mislim da je Braja pogodio savremene muškarce ovim tekstom samo tako, 80 posto muškaraca su upravo ovakvi – kroz smeh kaže Alen.

Foto: Printscreen YouTube

Poput njegovih velikih hitova kao što su „Svadba“, Ne znam da li živ sam“ i „Evo sunca“ i nova Alenova pesma „Papuča“ ima neobičan tekst čiji je autor upravo Dragan Brajović Braja, dok je muziku komponovao Ademović.

„Papuča“ se već zavrtela na zvaničnom YouTube kanalu Alena Ademovića iako je svoju premijeru imala pre samo nekoliko minuta.

Autor: P.R.