AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Večeras na programu ružičaste televizije počinje nova sezona kultne emisije "Amidži šou", a autor i voditelj Ognjen Amidžić pred sam početak prve epizode jubilarne 15. sezone.Aleksandra Prijović, nekoliko trenutaka pred sam početaj, za Pink.rs progovorila je o svom novom albumu, provodu na svadbenom veselju porodice Đoković ali i problemima koje ima sa sinom u poslednje vreme.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pravo iz aviona i svadbenog slavlja porodice Đoković, stigla si u Šimanovce, kako si se provela?

Divno, uživala sam. Hvala im što su me pozvali da budem deo te večeri, prelepo je bilo.

Zapalila si scenu svojim novim hitovima, kao i letnju sezonu, ali i samo slavlje. Kako je sinoć bilon sa Sergejem, Novakom, koju pesmu su sinoć posebno tražili?

Ja sam njih videla u hotelu, a Željka sam videla posle nasputpa, nismo pričali mnogo, imala sam svoj repertoar, mislim da su zadovoljni. Svi su igrali i bili su veseli. Nije mi Novak tražio pesmu, ali Jelena jeste, samo ne mogu tačno da se setim koju. Uvek pevam svoj repertoar, ali ukoliko neko traži nešto specijalno, nikakav problem.

Novak se sinoć latio mikrofon, kako ti komentarišeš njegovo pevanje, kao profesionalac koji se pevanjem bavi godinama?

Samo ću reći da Jelena bolje peva.

Od svih pesama, koje su one koje su najviše osvojile publiku?

'Zvuk tišine' definitivno, ali i 'Sabotiram' i 'Ja sam dobro'... Sve pesme vole zaista. Nikada se ni za šta nisam potrudila kao za ovaj album, verovala sam da će sve biti kako treba, jer sam mnogo dala sebe.

Foto: Pink.rs

Jednom prilikom smo videli kako te je sin sačekao na aerodromu kada si se vraćala sa puta, teško se odvaja od tebe...

Teško, katastrofa. Jako mi sve to teško pada. Poslednjih par dana mi je užasno, mnogo se teško odvaja od mene, kada krenem ka vratima odmah plače. Kada izađem napolje, sa ulice ga čujem kako plače i vrišti. Sada je stariji, više ne možeš da ga prevariš...

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.