AKTUELNO

Iskrena!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je popularnu pevačicu Aleksandru Prijović, koja je ovom prilikom otkrila da je jako umorna zbog posla, te da joj više prija kada je kod kuće, u društvu svog sina Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Radilo sam mnogo na ablumu, to mi je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega... Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore - priča Prija.
E da, bila si na svadbi Đoleta Đokovića i Saške! Kako je bilo - upitao je voditelj.
Baš je bilo divno, ceo koncept je bio potpuno drugačiji. Znam da je i danas bio nastavak, meni je bilo baš lepo - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je priznala i da njen sin Aleksandar obožava Ognjenovu pesmu "Medo brundo".

Obožava "Medo brundo"! Sluša sve i svašta, više ne moram ni da mu je puštam, zna je napamet! Kupila sam mu pre neki dan ozbiljan mikrofon da mi peva, tako mi sve peva, pa i "Medo brundo". "Zmija i žaba" su mi se više na glavu popeli, stalno smo to slušali - smeje se Prijovićka, pa priznaje da ne voli da gostuje u emisijama:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam počela da se bavim ovim poslom, prijalo mi je naravno, htela sam da se pojavljujem svuda i što više, ali valjda to ide sa godinama. Sada se lepše osećam kada sam kod kuće, iako mnogo radim. Vremenom sam navikla na to i više mi prija da recimo budemo sa sinom, nego da se sređujem za neko slikanje, gostovanje, prođe ceo dan, tako da se mnogo lepše osećam kada se ne pojavljum često u medijima. Tako sam navikla i tako mi prija! Najbolje mi je da pevam, nego da pričam - smeje se Aleksandra Prijović u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.