AKTUELNO

Ne smiruju se!

Nikola Ilić se ne zaustavlja. Nakon objavljenih snimaka fizičkog napada od strane svoje bivše devojke i zadrugarke Ane Jovanović, pre nekoliko minuta objavio je novi, na kome najavljuje haos i sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram/Pink.rs/dzoni________

Nikola je naveo da se nalazi sa Carem, ali i javno pozvao Anu da dođe ako sme, te joj uputio brutalne pretnje. Ovim povodom pozvali smo Jovanovićevu, koja je za Pink.rs otkrila o čemu se radi.

Ne znam videla sam samo storije. Jutros sam bila u emisiji na RED televiziji i lepo sam komentarisala Filipa pa se vljada iskompleksirao. Car me je zvao da mi traži Nikolin broj... Izgleda da hoće da se biju, kriminalci na baterije. Ne znam ni gde idu ni ništa, to znam samo preko storija. Kad neću da budem sa njim, kad god ga od*ebem, on radi takve stvari... Ne bi me čudilo da se nađu i ispričaju, pa urote protiv mene - nasmejala se Ana.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Podsetimo, nakon završetka "Zadruge", Jovanovićeva je bila povezivana sa Carem, kada ih je paparaco našeg portala uhvatio ispred eminentnog etno-sela, omiljene lokacije pojedinih zadrugara. Ana i Filip su tada navodno bili intimni, iako su to oboje oštro demantovali.

Autor: J. M. Đ.