AKTUELNO

Aleksandra Radović već godinama važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima ali i za nekoga ko ima izuzetno visoke muzičke kriterijume te su retki oni koji su imali priliku da sa njom podele scenu, a upravo se to desilo nedavno Nadici Ademov.

Mlada zvezda sedela je u publici na koncertu starije kolegiinice, kada ju je ova sa bine pozvala da zajedno otpevaju njenu pesmu „Ljubavi moja“. Iako ima iza sebe iskustvo dugo već deceniju, i važi za jednog od najvećih profesionalaca i najtraženijih pevačica, čak je i Nadica bila zbunjena pa je pomešala tekst, ali se i to publici dopalo pa ju je naradila ogromnim aplauzom.

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Radović je jedna od mojih omiljenih pevačica, toliko da je prva pesma u mojem prvom pojavljivanju u muzičkom takmičenju bila „Čuvam te“. Mi smo se pozdravile još kada je došla ali nisam očekivala da će me pozvati da izađem na binu tako da sam se zbunila i moram priznati i da sam imala malu tremu. Ali svakako sam uživala u čitavoj večeri a posebno u tom trenutku jer znam da ona i kao umetnik i kao pedagog ima izuzetno visoke muzičke kriterijume, tako da je njen poziv za mene svojevrsno priznanje. A vidim i da su komentari na naše zajedničko pevanje fantastični te znači da se to i drugima dopalo – rekla je Nadica.

Autor: pink.rs