AKTUELNO

Ceo Balkan bruji o zbližavanju kontroverzne Maje Marinković i atraktivnog Bugarina Emila Kamenova u "Zadruzi", a posle njegove žene Ivete, koja je Maji zapretila čupanjem, za Pink.rs oglasio se i njen otac Taki Marinković.

Na pitanje hoće li biti srpsko-bugarske svadbe, o čemu se uveliko priča u Beloj kući, Taki je u svom stilu rekao:

Pravićemo srpsko-bugarsku svadbu jedino ako prođe ovaj gas iz Rusije preko Bugarske, zbog Maje Marinković (smeh)! Možda će biti svadbe, možda ne, ne znam još uvek u kom smeru to ide - rekao je Taki, koji ne priznaje Emilov brak sa Ivetom, budući da se nisu zakonski venčali.

Foto: Red TV

I on ima ženu i dete?! Šta, kažete da se papirološki nije oženio, u vanbračnoj je zajednici? Pa, slobodan je onda momak, šta ima veze. I ja živim s komšinicom, šta ima veze?! Ja to ne priznajem kao brak.

Takija smo uputili u stav Emilove žene, koja je za Pink.rs rekla da će doći na svadbu da počupa Maju, te da Marinkovićeva nije osoba za ženidbu, već za "neke druge stvari".

Foto: Pixabay.com, Instagram Printscreen, Pink.rs, Privatna arhiva

Svi oni hoće da počupaju Maju! Pa, nije moja Maja muškatla, pa da je neko čupa! Oni znaju kako prolaze pored Maje, svi ti veliki šmekeri! Nek zna ona s kim ima posla! Ako je Maja žena za "neke druge stvari", to znači da ta gospođa, pardon gospođica, ne ispunjava te stvari, čim ovaj beži od nje. Biće kako Maja Marinković hoće, ona nikog ne sluša, to smo videli iz priloženog svih ovih godina, ja sam tu nemoćan.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: D. Tanasijević

#Emil Kamenov

#Maja Marinković

#Taki Marinković

#Zadruga