AKTUELNO

Bosanskohercegovačko čudo "Collapse bend" postao je "preko noći" jedan od najtraženijih na regionalnoj muzičkoj sceni.

Naime, četvoročlani sastav, koji čine Vahid Osmanović, Rusmir Tahirović, Mirza Ibrahimović i Elmir Hodžić, godinama se bavi muzikom i vredno nastupa, ali javnost je za njih iznenada postala zainteresovana. Mnogi ih porede sa Lapsus bendom jer je njihov menadžer Mahir Osmanović, gitarista Lapsus-a, ali momci su za nijansu drugačiji i imaju svoju prepoznatljivost.

Foto: promo

Njihovi kaver snimci odavno su postali viralni na internetu, a muzičari su rešili da nakon toga osvoje estradnu scenu. Ovih dana snimaju spot za novu pesmu "Oglasi", koju potpisuje neprikosnoveni Bane Opačić, te su odabrali nekoliko različitih lokacija u Beogradu. 

- Ne stajemo s poslom. Najsrećniji smo kada smo zajedno i kada radimo. Muzika je naš život. Cilj nam je da osvojimo sve pre sobom, a da nikoga ne gazimo je pošteno radimo posao. Nismo sujetni, ali smo ambiciozni i sigurni smo da ćemo napraviti haos nakon izlaska nove pesme. Kao i uvek, poverenje smo prepustili Banetu Opačiću koji je od početka prepoznao naš stil i uhvatio pravac kojim treba da idemo - izjavili su muzičari složno na snimanju spota.

Foto: promo

S druge strane, pored talenta za muziku, muzičari su i omiljeni među ženskom populacijom publike. Dokaz su i snimci na kojima žene, maltene, "seku vene" za njima i padaju u trans čim se popnu na binu.

Ne sumnjamo da će Collapse bend ubzo osvojiti i srpsko muzičko tržište.

Autor: pink.rs