AKTUELNO

Kristina Kovač, ćerka čuvenog kompozitora Kornelija Kovača, neutešna je zbog očeve smrti. Vest o njegovom iznenadnom odlasku ju je potpuno slomila, a oni dobro upućeni u komplikovane porodične odnose proslavljene familije Kovač pamte da otac i ćerka dugo nisu razgovarali.

Kristina se, podsetimo, 2015. godine javno, putem Fejsbuka, odrekla starije sestre Aleksandre i u javnost iznela sav "prljav veš" - tada je objasnila zbog čega je na odnos sa sestrom stavila tačku, nakon čega je krenulo medijsko prepucavanje. Kristina se posle nekoliko godina sa porodicom odselila u Švedsku, gde i sada živi, a sve to teško je palo Korneliju.

Foto: Instagram.com

Rekao sam da neću da komentarišem to što je Kristina izdala knjigu jer to je njena volja. Nisam pročitao njeno delo, ona je to izdala i valjda je zadovoljna. Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promeni. Nismo u najboljim odnosima! Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promenim - rekao je Kornelije medijima svojevremeno, te 2016. godine.

Foto: Tanjug /Rade Prelić

Ipak, spekulisalo se da je vrlo brzo došlo do pomirenja, budući da su otac i ćerka godinu dana kasnije, 2017. godine, viđeni zajedno na koncertu Stinga u beogradskoj areni.

Autor: pink.rs

#Kornelije Kovač

#Kristina Kovač