AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je podigao Roberta Mitrovića, bivšeg muža Viktorije Mitrović, koji je počeo sa iznošenjem svoje strane priče.

Ona je rekla da su te pare proklete - dodao je Milan, pa je pitao:
Da li bi smeo da se suočiš sa Viktorijom oči u oči - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Nikada nisam imao situaciju da sedim sa njom i da rešavam te stvari konkretno. Ona jednostavno uzima dete i ode - rekao je Robert.
Kada si poslednji put video svoju ćerku - pitao je Milan.
Pre dve i po godine, sad u oktobru puni pet. Čuli smo se preko telefona. Kada sam ulazio u "Zadrugu" pitao sam je da li smem da vidim dete, ona je rekla ne. Imam od Suda da mogu da vidim dete, kad god joj napišem poruku da treba da dođem po dete, ona mi napiše da nije u Beogradu, a kad odem tamo, nikoga ne zateknem - rekao je Robert.

Voditelj je podigao i Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da se suoče. Pružio mi je ruku i odmah mi je bilo zanimljivo. Krenuli smo da pričamo odmah o tome, Viktorija nam je pričala o njegovoj porodici, kako su se tukli brat, kako su krali. Ja sam ga pitala, on je rekao da je za to pričala istinu, ali za drugi deo nije pričala istinu. Ja sam se odmah sledila i pomenuo mi je tu priču za makroa, tog nekog menadžera koji je uticao na nju, ne znam šta je još radio i da im zato brak nije valjao
Ona je mene prevarila sa drugim muškarcem u braku. Na nju je uticalo da mi ne daje dete da viđam - ubacio se Robert.
Rekao mi je za dete da nije video dugo dete, kako je došao da se izbori za tu istinu. Rekao mi je da neće moći da priča razgovetno, kako će se potruditi, pa sam odmah posumljala - rekla je Matora.
Ja sam išao u Pločice posle dve i po godine, kad sam hteo da vidim dete, ja sam plakao za detetom kao kiša. Moja ćerka me nije prepoznala, pa me je prepoznala posle nekog perioda, kad mi je ćerka rekla: "Tata" - dodao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam ga da li još uvek voli Viktoriju, njemu su bile pune oči suza i rekao je da se to vidi. Mislim da izmišlja, ne verujem mu ja mnoge stvari - rekla je Matora.
Kako može neko da ne vidi dete toliko? - rekao je Mića.
Zato što je pretila sa tim estradnim menadžerom, da će da gepekuju dete mog brata - rekao je Robert.
Ma popuši mi ku**c taj menadžer. Ovo je priča socijalna, kao da si gej - drao se Mića.
Rekao mi je da su mu slali preteće poruke, ali mi je na kraju cele priče rekao da je još uvek voli - rekla je Matora.
Koja je etika da ti neko kaže da je namestila da je silovao sveštenik, a ti je ženiš? Gura sveštenika u zatvor za silovanje, uzima pare, a onda je ženi. Ovo je šlagvort - skočio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti verujem njemu, niti ovamo. Istina je jedna. Mogu da komentarišem njega, on apsolutno nije pokazao da je miran i staložen. Mislim da je kivan na Viktoriju zbog Marka Osmakčića - rekla je Matora.
Video je ženu u mraku sa nekim muškarcem, a traži dokaz. Pa koji dokaz- drao se Mića.
Ja sam juče prisustvovala kada ga je Aleks podbola, on je itekako odgovorio. Sve ostalo, nećeš oprati to tako što ćeš da ispričaš ovo - rekla je Tomićeva.

Reč je dobio Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi izneo to što se desilo Viktoriji. Rećiću samo jednu stvar, radi se o silovanju devojčice od 12 godine. Postoji nešto što se desilo, dokazi i tako dalje. Da svi poveruju večeras njemu i da postoji jedan posto da je silovano dete, treba da ćutimo. Ti si izneo svoju priču, a nadležni organi će da ispitaju ovo. To što si ti sada rekao je monstruozno. Ti ćeš morati to da potkrepiš to dokazima - rekao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga