AKTUELNO

Šok!

U toku kratke pauze, Kristijan Golubović je u pabu "Prijatelji" nastavio da besni zbog Aleks Nikolić, te je tom prilikom žestoko opleo po njoj i otkrio do sada nepoznate detalje.

Kur**etina jedna, vukla me za ku**c. Mene nije stid da budem lopov, ali se ne je**m za pare. Oni ti lome vilice. Pumpala usta da bi pušila ku**eve - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće da se probije ova (Anita) mala preko njega. Marko je okej momak - ubacio se Boža.
Ovde je sedela, hvatala me za ku**inu, disala mi za vratom. Hvatao sam je za šu**k. Car je pričao da će da je uzudara, ja ga zagradio - dodao je Golubović.
Sad je ona Dejanova devojka, pa morališe - ubacio se Robert.
To dva brata mentola iz okoline Novog sada, indijaci. Ovaj jednu ku**u oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je**vali, Čabarkape, to su ova dvojice je**li. 200 kur**va koliko ja znam o Aleks Nikolić. Ja milion da imam u džepu, ja ću opet da uzmem, jer sam takav, kleptoman - drao se Kristijan.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

To je sve istina, dobio sam ja prepsike da se je**la po Švajcarskoj - ubacio se Danijel.
Dole su kao daju one šotove, on je malo pipne za čm*r i za si*u, pa onda u sobicu, flauta. Ispuši tri ku**a na brzinu, jedan je opali i onda kićanović . Četvrti je imao mitisere i smrdeo na go**a, ona kao neće, povukli je za kosu. Iskrivio joj nos, ključ, pet dana u samicu. Tako rade, ti si pristala da budeš prostitutka - nastavio je Kristijan.
Vidiš da ne sme ništa da ti kaže - dodao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ti morališeš Maji ku**etini, a ti si ku**etina, a ti si devojka nekog kupusara iz Veternika. Ta ti je kao Ana Korać. Ne priznaje da je se*s. Aleks NIkolić da prizna nešto, šta ti je brate. Mene je zvao čovek značajan u gradu, zamolio me da pomognem mučenici, jer je ćerka neke mučenice. Dlake, nokti, krvave binde. Je**te, žensko si. Nikad za sobom, ja sam nju, Zoranu i moju Kristinu naterao da skinu one klipse, oćelavile. Ne možemo ni od čega da napravimo nešto. Ima lepo lice kad se nafraka, a kad je vidiš ujutro, presedne ti. Ja sam spavao u krevetu tamo, gurnem joj palac od noge u pi**u, kunem se u sina Lazara...Evo treća će sad da mi rodi dete. Nije ni ona sjajna, ali je moja. Ako si ti sad Dejanova žena, a ne Careva, jer ovaj je*e i šutne. Druga varijanta muškarca ili ne muškarca - besneo je Golubović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.