AKTUELNO

Poznata pevačica Vanja Mijatović i dalje u Grčkoj puni baterije pred veliko svadbeno veselje koje planira za idući mesec, a vrelim snimkom iznenadila je pratioce na Instagramu.

Vanja se snimala dok je pevala Cecin hit "Da li to ljubav pravi od nas slabiće", međutim ovaj put, čini se, pažnja njenih pratilaca na mrežama nije bila usmerena na njen glas, već na bujno poprsje, koje nije moglo ostati nezapaženo.

Foto: Instagram.com

Zgodna pevačica ležala je u kratkoj, duboko dekoltiranoj spavaćici, a grudi su joj jedva ostale "na mestu".

Inače, Vanja se sredinom oktobra udaje za verenika Aleksandra Mandžukića, a pripreme su uveliko u toku.

- Na meniju će biti svega i svačega. Švedski sto - od sarmi i pečenja pa do jastoga. Biće svega, za svakoga ponešto. Što se muzike tiče, imaćemo jedan grčki bend koji će svirati oko sat i po vremena, kao i naš bend. Jovan Stefanović će pevati isto. Mom budućem mužu ne smeta što toliko volim Grčku kulturu i muziku i što će ba svadbi pevati i grčki bend. On zna da ta ljubav nije vezana za mog bivšeg dečka, već generalno volim Grčku. I pre njega sam volela, a ta veza je davno završena - otkrila je Vanja za Pink.rs i dodala:

- Biće mnogo mojih kolega na svadbi, ne bih baš da nabrajam, ali sigurno oko 50 kolega sa estrade je na listi zvanica. Venčanicu šijem, jedan specifičan model pop ukusu je u pitanju. Olsikava mene, nije klasičan princeza kroj, već nešto sasvim drugačije. Nije bap bela venčanica, žena iz Beograda je šije. Nije mi ništa bilo primamljivo po salonima, pa sam se odlučila da šijem, našla sam neku sliku i po tome se pije. Nosiću veo, moram zbog kume Aleksandre (Mladenović) (smeh). Aleksandra će mi krstiti dete, a na venčanju če biti ona i još jedna drugarica. I šminku i frizuru sam zakazala. Tako da je sve organizovano u tom smislu - rekla je Mijatovićeva.

Autor: D.T.

#Vanja Mijatović