AKTUELNO

Iako se nisu razdvajali posle pete "Zadruge", gde su uplovili u emotivnu vezu, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić više nisu jedno kraj drugog, budući da se ona 9. septembra uselila u Belu kuću i postala učesnica šeste sezone "Zadruge".

Kako je objasnila, u novu sezonu je ušla kako bi se izborila za bolju budućnost, u čemu joj Dejan pruža maksimalnu podršku. Mnogi su prognozirali da će im se razdvojenost nepovoljno odraziti na emotivnu vezu, međutim njih dvoje ne brinu, jer su jedno drugom obećali da će biti verni i jedno drugom su najveća podrška.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Dejan je u petak uveče ispratio Aleksandru u "Zadrugu", a potom je rešio da okrene potpuno novi list u svom životu i konačno se posveti treninzima, u nameri da svoju figuru dovede do savršenstva, u čemu će mu pomoći brat David, koji je fitnes trener.

Počeo sam sa ishranom i treninzima kod Davida Dragojevića. Uskoro video kakav sam vepar. Pokazaću kako izgledaju pripreme za ishranu - napisao je Dejan, dok se na vagi dok se merio videlo da trenutno ima skoro 95 kilograma.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Aleksandra Nikolić

#Dejan Dragojević