AKTUELNO

Priča koju svi žele da čuju!

Lepi Mića nastavio je da deli budžete i veliki budžet dao je Marini Popović.

Imali smo ovde akademske građane poput Stanije, bivše devojke Marka Markovića, Đedovića, ali ovde je ušla jedna obrazovana gospođa koja je pokazala jedno drugo lice i koja je obrazovana. Žena je zbog rijalitija ostavila posao gde je bila priznat stručkanjak, žena koja je promenila mnogo poslova i radila sve uspešno poslve koji su bili zahtevni. Marina Popobvić, ja molim aplauz za ovu hrabru ženu. Ušla je da bi pokazala da neke osobe mogu da izdrže teret bez psovki i stvari koje njoj mogu da učine loše. Još veći rizik je što je ušla sa mužem. Joca ima priču sa one strane zakona, gde je sticijem okolnosti bio na tom mestu. Njegov bliži član porodice je vrlo ozbiljan glava u to vreme. Ima mnogo stvari ovde koje su interesante i koje su jako bitne. Marina tebi za hrabrost, odlučila si da se razlikuješ od omladine. Svu sreću ti želim i da to supeš - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan Slavnić dobio je veliki budžet.

Ovde momak koji je u ludo vreme bio u vezi sa najlepšom devojkom u to vreme, pokojnom Ksenijom Pajčin. Izdešavale su se neke stvari, to je njegov život i njegova lična priča. Ja njega poznajem i on je dobar prijatelj mojih dobrih prijatelja. Njegov otac je živa legenda Srpske košarke, koji nas prati godinama i uvek je uz nas. Ja o Zvezdanu ne bih pričao, on će da ispriča na način na koji smatra. Ova sezona "Zadruge" je skupila ljude koji imaju životne priče. Zvezdane, drago mi je da si ušao i svestan si da će biti pitanja koja će tražiti od tebe mnogo stvari i treba da ispričaš pravu isitinu - govorio je Mića.
Način na koji se stvarno desilo - dodao je on.
Mnogi tad ovde nisi bili ni rođeni, ali ti si tu među nama. Dovoljno je tvoje ilegale, treba da uđeš u priču - porčuio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.