AKTUELNO

Razvezala jezik!

Sanja Grujić u šiša baru sa voditeljom Darkom Tanasijevićem razgovarala o svim gorućim temama u Beloj kući.

Kakva je ekipa i kako ti se čine novi ukućani? - pitao je Darko.
Meni je ove godine mnogo bolja energija, pozitvniji ljudi i mlađi. Žao mi je što ova ekipa nikje bila prošle godine, kad sam bila zauzeta. Ove godine ima toliko lepih momaka, da je to neverovatno. Danas sam šetala sa par momaka svi su fini, kulturni i nisu nametljivi. Pozitivno sam iznenađena - pričala je ona.
Koji momak ti se izdvojio da je po tvom ukusu i meri? - dodao je voditelj.
Nijedan da se skroz izdvaja, mogu par da nabrojim. Okej mi je Ivan Nešković, Marko Stefanovič, Aleksandar Kerić i drugi Marko - otkrila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Ćertić? Pričala si sinoć sa njim - rekao je Darko.
Simpatičan je, ali ne provodim mnogo vremena. Bio mi je zanimljiviji ranije, nego sad kad sam ga upoznala. Sinoć mi je bilo preterano sa Jelenom Golubović. Nisam ni na čijoj strani, nego mu je ružno da se tako ponaša prema ružnoj osobi. Na Jelenu nisam obraćala pažnju, ali šta god da radi, ona nije to zaslužila, pa se moje mišljenje o njemu srozalo. Fizički je najzodniji, ali se mišljenje promenilo - objasnila je Sanja.
Da li se primetila neka ženska sujeta sinoć? - pitao je Darko.
Možda sad oko Marka Markovića devojke osećaju netrperljivost jedna prema drugoj. Ana Spasojević, Milica Veselinović i Anita, pa neka gledaoci obrate pažnju. Milica je ceo dan išla oko njega, a večeras mi je otkrila da je tužna jer je sedela Anita kod njega u krilu i da joj je Anita rekla da će se poljubiti u utorak. Večeras mi je rekla da ga pozovem ispred paba, što meni nije problewm, jer mi se ne sivđa, pa nemam tremu - nastavila je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je upitao Sanju da li joj je neki muškarac privukao pažnju i posebno aludirao na Emila Kamenova, ali se Sanji njegova energija nije dopala.

Njega ni bager ne može da podigne - rekla je ona.
Maja može
Pa Maja može. Mislim da su drugi isforsirali Maju komentarima da umisli da joj se sviđa, još je zauzet pa sad hoće da dokaže da može svakog da ima. Možda se Maja samo zeza - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav ti je Kristijan? - pitao je Darko.
Nisam ga baš upoznala, ali meni se ne sviđa taj tip muškarca, ni za prijatelja, ni ni za šta drugo. Ne sviđa mi se šta je Ani Spasojević kometnarisao sinoć da je k, Maji Marinković je nametao to za Pecu. Maja što je uradila je isto što je on sovjoj ženi sa tom devojkom. Zar on nije bio u braku? Ako hoće da promeni život trebao je da popriča sa njim, a ne salatu. Nije svako rođen za pistu, svaka devojka trudila. Mislim da je preterao, kako bi njemu bilo da ga komentarišu? Ja sam se folirala da se razočaram, čisto da napravim atmosferu - objašnjavala je Sanja.
Da li ti i Sneža Santana imate neke sličnosti? Da li te nervira što vas upoređuju? - pitao je Darko Tanasijević.
Mislim da nemamo. Ako je njoj drago, shvatiću to kao kompliment. Meni ne prija, mislim da imamo drugačiju energiju, priču i mislim i da fizički ne ličimo - odogovirla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Našla si dečka, zauzeta si, a mnogi nisu. Šta bi savetovala, kako da nađu svoju sreću? - pitao je Darko.
Samo da budu strpljivi, prvo neka pronađu prijatelja ili prijateljicu, pa neka stupe sa njim u vezu - poručila je Sanja.
Ovaj dečko ti je prvo drugar bio? - dodao je Darko Tanasijević.
Da, poznajem ga 100 godina - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.